Buzz

Το «Game of Thrones» συναντά το «Drive»: ακούστε το 80s soundtrack

στα 10

Πώς θα ακουγόταν χαρακτηριστικό μουσικό σκορ του «Game of Thrones» αν η σειρά είχε γυριστεί στα 80ς; Σας θυμίζει κάτι από την ηλεκτρονική άμπιενς του «Drive»; Ακούστε...

Το «Game of Thrones» συναντά το «Drive»: ακούστε το 80s soundtrack

Πριν από λίγους μήνες πέσαμε πάνω σ' ένα χιουμοριστικό και ευφάνταστο βίντεο του Rolling Stone που επιχειρούσε να επναλανσάρει τη σειρά φαινόμενο της εποχής μας, το «Game of Thrones», ως ένα 70s-80s show. Πώς θα έμοιαζαν οι τίτλοι αρχής, πώς θα σύστηνε ο εκφωνητής τους χαρακτήρες, πώς θα αποτυπώνονταν οι μηχανορραφίες των Λάνιστερ για το Σιδερένιο Θρόνο, πώς θα τέλειωναν όλα με ένα τόσο οικείο στυλιστικό freeze frame; Κατά τη διάρκεια του 3ου κύκλου, o Μάικ Γρομπέλ, ένας Γάλλος designer που ζει στο Τόκιο και μεγάλος φαν της σειράς, είχε φανταστεί πώς θα έμοιαζαν οι ήρωες του «Game of Thrones» στα grunge 90s.

Στα 5 χρόνια που μας απασχολεί το GoT, έχουν παραχθεί δεκάδες χιουμοριστικά βίντεο, αστεία ρεμίξ των τίτλων (από κατσίκες που βελάζουν μέχρι ήχοι από πηρούνια, κουτάλες και κουζινικά) και πολλαπλά spoof remakes με τους χαρακτήρες σε διάφορες alternative εποχές και μεταμφιέσεις.

Σήμερα, έρχεται η σειρά ενός Βρετανού φαν, για τον οποίο το μόνο που γνωρίζουμε είναι το username του «Super Audio Time», να κάνει τη δική του νοσταλγική παρέμβαση. Να πειράξει το μουσικό σκορ των τίτλων αρχής της σειράς ώστε να θυμίζει την ηλεκτρονική μουσική των 80ς - και κατά κάποιο εφάμιλλο τρόπο να παραπέμπει και στο soundtrack του «Drive» (ειδικά στο «A Real Hero» των College & Electric Youth).

Ακούστε το:

.

Περισσότερα spoof του «Game of Thrones»: