Buzz

To αλφαβητάρι των κινηματογραφικών τεράτων

στα 10

Ο Γάλλος animator Γκαέλ Ροντά, δημιούργησε ένα βίντεο αφιερωμένο σε όλα τα τέρατα του σινεμά, που κατέστρεψαν τις νύχτες μας! Συλλαβίστε τα μαζί μας!

To αλφαβητάρι των κινηματογραφικών τεράτων
Αρχίζω, «Α»

Τι είναι αυτό που μας κάνει να αγαπάμε τις πεντάμορφες αλλά να θυμόμαστε περισσότερο τα τέρατα; Ισως το ότι μια ταινία τρόμου είναι τόσο πετυχημένη όσο και το τέρας που περιέχει, ή ότι αντίθετα από τους ήρωες, είναι τα τέρατα με τα οποία δίνουμε ραντεβού τα βράδια στα ανήσυχα όνειρά μας.

Ο Γκαέλ Ροντά πάντως το δηλώνει απερίφραστα στους τίτλους του «ABC Monsters»: «σας αγαπώ τόσο πολύ μπάσταρδοι!» και δεν μπορούμε παρά να μοιραστούμε τα συναισθήματά του για κάποια από τους πιο iconic τέρατα του σινεμά (οκ και μερικά της τηλεόρασης).

Δεν μπορούμε επίσης να μην παραδεχτούμε επίσης, πως πέραν του ότι το βίντεο του είναι έξυπνο και διασκεδαστικό, μερικά από τα γράμματα της αλφαβήτου μας δυσκόλεψαν αρκετά. Δοκιμάστε να ανακαλύψετε όσα περισσότερα μπορείτε, πριν κρυφοκοιτάξετε τα credits του τέλους, όπου στα ευχαριστήρια, θα βρείτε τις απαντήσεις στις όποιες απορίες σας...

Κι αν σας αρέσει, δείτε στο ίδιο πνεύμα το σινεμά από το 1 έως το 13, αλλά και το σινεμά από το Α έως το Ζ!