Buzz

Τα Θερινά Σινεμά στη ψηφιακή εποχή

στα 10

Οπου «Θερινά Σινεμά», βλέπε τα επτά θερινά της οικογένειας Γούναρη - κάποιο σίγουρα δίπλα σου σε όλη την Αθήνα - που απλοποιούν τον τρόπο με τον οποίο θα βλέπεις σινεμά φέτος το καλοκαίρι.

Flix Team
Τα Θερινά Σινεμά στη ψηφιακή εποχή

Μετάβαση στη ψηφιακή εποχή σημαίνει συνθήκες προβολής που να ανταποκρίνονται στις νέες τεχνολογίες, αλλά όχι μόνο αυτό.

Τα Θερινά Σινεμά «Νέας Γενιάς», όπως τα χαρακτηρίζουν οι ιδιοκτήτες τους, τα μέλη της οικογένειας Γούναρη, πέρασαν από το 2015 σε συνθήκες προβολής υψηλής ευκρίνειας Digital Cinema (DCP) και φέτος προχωρούν σε online και τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων και σε πακέτα προσφορών που μοιάζουν αποφασισμένα να δελεάσουν ακόμη και τον πιο δύσπιστο θεατή.

Ετσι λοιπόν τα Ανεσις, Αμίκο, Ανοιξις, Γαλάτσι, Εκράν, Κήπος και Νέα Μασκώτ προσφέρουν από τις 16 Ιουνίου του 2016 σε συνεργασία με την εταιρεία VIVA, υπηρεσία online κρατήσεων, προαγοράς και real time αγοράς εισιτηρίων μέσω των viva.gr και viva wallet app χωρίς καμιά έξτρα χρέωση και με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Θερινά Σινεμά Ανοιξη

Εισιτήρια για τα παραπάνω θερινά σινεμά μπορεί κανείς να προμηθευτεί και από το φυσικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών Viva, Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, και Ευριπίδης χωρίς πρόσθετες χρεώσεις, αλλά και μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 11876 (με χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Φέτος συνεχίζονται και οι προσφορές COMBO, όπου οι θεατές έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ κουπόνι τριών εισιτηρίων συν 10 ευρώ προπληρωμένη κατανάλωση από το bar, συνολικής αξίας μέχρι 34 ευρώ, ΜΟΝΟ με 19 ευρώ (ισχύει για τις βραδινές προβολές από Κυριακή έως Πέμπτη και για την απογευματινή της Κυριακής).

Περισσότερες πληροφορίες για τα Θερινά Σινεμά, τους τρόπους έκδοσης εισιτηρίων, αλλά και τις προσφορές COMBO μπορείτε να αναζητήσετε στο ανανεωμένο site των Θερινών Σινεμά, αλλά και στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook.

Θερινά Σινεμά Εκράν