Buzz

Δεν έχετε την παραμικρή ιδέα τι κάνουν τα κατοικίδιά σας όταν λείπετε από το σπίτι: τρέιλερ για το «The Secret Life of Pets»

στα 10

Επιτυχία ήδη από το τρέιλερ, το «The Secret Life of Pets» κρυφοκοιτάζει τι ακριβώς κάνουν τα κατοικίδιά μας όταν λείπουμε από το σπίτι. Και, ναι, ίσως δεν θέλαμε να μάθουμε ποτέ...

Δεν έχετε την παραμικρή ιδέα τι κάνουν τα κατοικίδιά σας όταν λείπετε από το σπίτι: τρέιλερ για το «The Secret Life of Pets»

Αργά ή γρήγορα κάποιος θα το έκανε πραγματικότητα και αυτός δεν είναι άλλος από τις ομάδες παραγωγής πίσω από το «Despicable Me» και το «Minions» - εγγύηση λοιπόν για το animation που καταφτάνει το επόμενο καλοκαίρι, έτοιμο να αλλαξει όλα όσα γνωρίζαμε για τα κατοικίδια μας.

Το τρέιλερ είναι ντελιριακό, πιο αστείο και από το να σας το περιγράφουν ότι έχει συμβεί και διαολεμένα χαριτωμένο μέχρι του σημείου που την επόμενη φορά που θα φύγετε από το σπίτι σας, θα φροντίσετε να έχετε πάρει τα μέτρα σας.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Τον Ιούλιο του 2015 θα γίνει των «Minions»!

The Secret Life of Pets 607

Κάπου ανάμεσα στη λογική του «Τομ & Τζέρι» και στο «Toy Story», η Illumination συνεργάζεται ξανά με τη Universal, ως ο μοναδικός άξιος αντίπαλος της Pixar - πάντα με έμφαση στο fun και στην αναρχία και στα συν ο Louic C.K. να δανείζει τη φωνή του.

Δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ του «The Secret Life of Pets»:


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

The Secret Life of Pets