Buzz

«Room»: Οταν όλος ο κόσμος σου είναι ένα δωμάτιο

στα 10

Βασισμένο στο βιβλίο της Εμα Ντόναχιου το φιλμ του Λένι Αμπραμσον μοιάζει να στοχεύει στα επόμενα Οσκαρ για την ερμηνεία της Μπρι Λάρσον.

«Room»: Οταν όλος ο κόσμος σου είναι ένα δωμάτιο

Θα κάνει την (καναδέζικη) πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Τορόντο, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον θα έχει περάσει πριν από το Τελιουράιντ, ένας συνδυασμός φεστιβάλ που συνήθως αποκρυπτογραφείται ως «οσκαρικές φιλοδοξίες».

Το νέο φιλμ του Λένι Αμπραμσον, σκηνοθέτη του «Frank» είναι η ιστορία μιας μητέρας και του πεντάχρονου γιου της, ο οποίος γεννήθηκε στο δωμάτιο στο οποίο εκείνη είναι κλεισμένη και που δεν έχει γνωρίσει τίποτα απ΄ όσα υπάρχουν έξω από αυτόν.

Οταν μαζί με την μητέρα του θα οργανώσουν ένα σχέδιο απόδρασης, θα ανακαλύψουν ότι όσα τους περίμεναν εκεί έξω δεν είναι ακριβώς όπως τα περίμεναν και πως η πραγματικότητα της «ελευθερίας» μπορεί να είναι πιο σκληρή απ ότι φαντάζονταν.

Η Μπρι Λάρσον κι ο μικρός Τζέικομπ Τρεμπλέι πρωταγωνιστούν στο φιλμ που βασίζεται στο best seller της Εμα Ντόναχιου, ενώ δεύτερους ρόλους κρατούν επίσης ο Γουίλιαμ Μέισι και η Τζόαν Αλεν.

Το φιλμ θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 16 Οκτωβρίου και το πρώτο τρέιλερ μόλις έκανε την εμφάνιση του.


Διαβάστε ακόμη: