Buzz

Ράιαν Γκόσλινγκ-Μπράντλεϊ Κούπερ, επιτέλους trailer για το «The Place Beyond the Pines»!

στα 10

Επιτέλους, πρώτη εικόνα από την νέα ταινία του Ντέρεκ Σιανφράνς («Blue Valentine»), που φέρνει αντιμέτωπους τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Μπράντλεϊ Κούπερ σε μία ιστορία που μοιάζει ότι θα συγκινήσει!

Ράιαν Γκόσλινγκ-Μπράντλεϊ Κούπερ, επιτέλους trailer για το «The Place Beyond the Pines»!

Βλέποντας το trailer του «The Place Beyond the Pines» υποψιάζεσαι ότι ο Ντέρεκ Σιανφράνς του «Βlue Valentine» τα κατάφερε πάλι: μπορεί η ταινία να έχει ως περιτύλιγμα μία εξαιρετικής ενέργειας αστυνομική ιστορία, η καρδιά της όμως είναι, ξανά, η οικογένεια. Ο ρόλος του άντρα, ο ρόλος του πατέρα, οι ήρωες απέναντι στην ευθύνη τους, οι ήρωες αντιμέτωποι σε μια κούρσα θανάτου που ξεκινά όμως από την ίδια αφετηρία: να ζήσουν τις οικογένειές τους με αξιοπρέπεια.

Στο ρόλο ενός επαγγελματία μοτοσικλετιστή επιδείξεων, ο Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύεται τον Λουκ, ο οποίος αναγκάζεται να γίνει ληστής τραπεζών προκειμένου να βρει χρήματα για τον νεογέννητο γιο του. Μόνο που απέναντί του θα βρει έναν νεαρό φιλόδοξο αστυνομικό οικογενειάρχη (τον υποδύεται ο Μπράντλεϊ Κούπερ) ο οποίος προσπαθώντας να τον συλλάβει, βρίσκεται μπλεγμένος και αντιμέτωπος με ένα βρώμικο κομμάτι της αστυνομίας. Και οι δύο πιστεύουν ότι κάνουν «το καλό», αλλά στην ουσία ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί και βάζουν σε κίνδυνο όσους ορκίστηκαν να προστατέψουν: τις οικογένειές τους.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από τους Γκόσλινγκ και Κούπερ, οι Ρόουζ Μπερν («Damages»), Εύα Μέντες και Ρέι Λιότα.

Απολαύστε το trailer και θυμηθείτε τι είχαν δηλώσει στο Flix σκηνοθέτης και ηθοποιοί στο Φεστιβάλ του Τορόντο.