Buzz

The Paperboy: η επιστροφή της Νικόλ Κίντμαν σε κάτι που καίει!

στα 10

Αργησε αλλά βρήκε το επόμενο πρότζεκτ του ο Λι Ντάνιελς («Precious»): την κινηματογραφική μεταφορά του «The Paperboy», του μπεστ σέλερ του Πιτ Ντέξτερ που εμπλέκει σεξ, έγκλημα και εμμονές με ατμόσφαιρα νουάρ εποχής. Μοιραία ξανθιά πρωταγωνίστρια; Η Νικόλ Κίντμαν.

The Paperboy: η επιστροφή της Νικόλ Κίντμαν σε κάτι που καίει!

Ενας θανατοποινίτης κατάδικος. Μία πλατινέ ξανθιά που πιστεύει στην αθωότητά του και τον ερωτεύεται. Δύο δημοσιογράφοι που τους επιστρατεύει στην έρευνα της υπόθεσης και ο καθένας έχει τα κίνητρά του. Αυτό είναι το «The Paperboy», το μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του Πιτ Ντέξτερ που ακροβατεί ανάμεσα σε αστυνομικό νουάρ και ερωτικό θρίλερ.

Αυτή είναι η επιλογή του Λι Ντάνιελς για τη σκηνοθετική επιστροφή του μετά την οσκαρική έκπληξη του «Precious». Αυτή όμως υπόσχεται να είναι και η επιστροφή της Νικόλ Κίντμαν σ' ένα ρόλο που αποποιείται τις νοικοκυρές ηρωίδες των τελευταίων χρόνων και επιστρατεύει το «To Die For» ταλέντο της. Μοιραία ξανθιά, προκαλεί εμμονές και κινητοποιείται από τις δικές της, ο χαρακτήρας της στο «Paperboy» και η Νικόλ βρίσκεται περιτριγυρισμένη από ένα αξιοσημείωτο καστ: Μάθιου Μακόνεχι (ως δημοσιογράφος Γουόρντ Τζέιμς), Ζακ Εφρον (ως ο αδελφός του Τζακ Τζέιμς - ο οποίος ερωτεύεται την ηρωίδα), Τζον Κιούζακ (στο ρόλο του κατάδικου).

Μάλιστα ακούγεται ότι στους μήνες προετοιμασίας του, αρκετοί ηθοποιοί διεκδίκησαν τους ρόλους του «Paperboy» - από τον Μπράντλεϊ Κούπερ και τον Τόμπι Μαγκουάιρ, μέχρι τη Σοφία Βεργκάρα. Ομως όλα τώρα έχουν κλειδώσει και πρόσφατα κυκλοφόρησε και το ρετρό πόστερ της ταινίας. Δείτε το στο gallery.

Η ταινία δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αναμένεται μέσα στο 2012.