Buzz

Ταινιόραμα 2018: Ο σινε-μαραθώνιος επιστρέφει!

στα 10

Μια από τις πιο αγαπημένες κινηματογραφικές συνήθειες της Αθήνας επιστρέφει στον κινηματογράφο Αστυ και θα μας κρατήσει συντροφιά από τις 17 Μαΐου έως τις 4 Ιουλίου.

Flix Team
Ταινιόραμα 2018: Ο σινε-μαραθώνιος επιστρέφει!

Η σινεφίλ γιορτή που έχει γίνει θεσμός δεκαετίες τώρα στην καρδιά της Αθήνας, στη λήξη κάθε κινηματογραφικής σεζόν, το Ταινιόραμα στον κινηματογράφο Αστυ, σχεδιάστηκε φέτος για να προβάλλει βραβευμένες - και με παγκόσμια πρεμιέρα στα μεγάλα κινηματογραφικά φεστιβάλ του πλανήτη - ταινίες σπουδαίων δημιουργών.

Μερικές από τις σημαντικότερες ταινίες που προβλήθηκαν και βραβεύτηκαν στα Φεστιβάλ Καννών, Βενετίας και Βερολίνου των περασμένων ετών, αλλά κι εκείνες που έφτασαν στα Οσκαρ, περιλαμβάνονται στη φετινή διοργάνωση του Ταινιοράματος, μαζί φυσικά με κλασικές κινηματογραφικές δημιουργίες που εξακολουθούν να μας γοητεύουν.

Ετσι, λοιπόν, θα έχουμε μεταξύ άλλων την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το βραβευμένο με τον Χρυσό Φοίνικα «Ανάμεσα στους Τοίχους» του Λοράν Καντέ, το «Μέλι» του Σεμίχ Καπλάνογλου, το αντιπολεμικό «No Man’s Land» του Ντάνις Τάνοβιτς, το οδοιπορικό του Νουρί Μπιλγκέ Τσεϊλάν «Κάποτε στην Ανατολία», το έπος του Λαρς φον Τρίερ «Dogville», το «Oldboy» του Παρκ Τσαν-γουκ, το συγκινητικό «Αραράτ» του Ατόμ Εγκογιάν, κ.ά.

7 εβδομάδες – 49 κινηματογραφικές ημέρες – 143 ταινίες συνολικά – 3 διαφορετικές προβολές καθημερινά με 1 εισιτήριο των 5 ευρώ, συνθέτουν το φετινό Ταινιόραμα, που θα διαρκέσει από τις 17 Μαΐου έως τις 4 Ιουλίου.

Δείτε εδώ παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών και κρατήστε σημειώσεις!


Info
Κινηματογράφος Αστυ: Κοραή 4, ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο
Εισιτήριο: 5 ευρώ για τις 3 προβολές κάθε ημέρας
Οι ώρες προβολών είναι 18:00 - 20:00 - 22:00 με μικρή απόκλιση λόγω διάρκειας της κάθε ταινίας. Για τις ακριβείς ώρες προβολών, επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 210 3214998 και 210 3221925 ή στο e-mail amafilms@otenet.gr

Ταινιόραμα 2018 607

Διαβάστε ακόμη