Buzz

Taco time! Πρώτο τρέιλερ από το «Machete Kills»

στα 10

Το σίκουελ του «Machete» από τον Ρόμπερτ Ροντρίγκες μοιάζει εξίσου διασκεδαστικό και… εκρηκτικό με την πρώτη ταινία. Μόνο που έχει προβάδισμα στήθους.

Taco time! Πρώτο τρέιλερ από το «Machete Kills»

Ο Ματσέτε, αυτή τη φορά, προσλαμβάνεται από την αμερικάνικη κυβέρνηση, για να βρει και να σταματήσει έναν Μεξικανό έμπορο όπλων που σκοπεύει να εκτοξεύσει έναν καταστροφικό πύραυλο στο διάστημα. Προκειμένου να τον ανακαλύψει, ο Ματσέτε θα περιπλανηθεί στις πιο επικίνδυνες γωνιές της χώρας και προφανώς θα συναντήσει μερικές ιδιαίτερα όμορφες γυναίκες.

Μ’ ένα πληθωρικό καστ, η ταινία, όπως φαίνεται από το πρώτο της τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω, προδιαθέτει για δράση, διασκεδαστικές ατάκες και σέξι σαχλαμάρα, στα πλαίσια δηλαδή όπου κινήθηκε κι η πρώτη ταινία. Δίπλα στον Ντάνι Τρέχο τρέχουν η Μισέλ Ροντρίγκες, η Αμπερ Χερντ, η Lady Gaga (με μια από τις πιο συμμαζεμένες ενδυματολογικές της εμφανίσεις), ο Αντόνιο Μπαντέρας, ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, η Τζέσικα Αλμπα, ο Ντέμιαν Μπισίρ, ο Μελ Γκίμπσον και στο ρόλο του Προέδρου της Αμερικής ο Τσάρλι Σιν που ξαναλανσάρει το πραγματικό του όνομα, Κάρλος Εστέβες. Και, φυσικά, η Σοφία Βεργκάρα σ’ ένα ρόλο που επιτέλους αναδεικνύει σωστά το… εκρηκτικό της μπούστο!

«Ντις Ματσέτε!» Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ.