Buzz

«Στα Καλά Καθούμενα»… ο Νίκος Ζαπατίνας κάνει ταινία

στα 10

Ο σκηνοθέτης επιτυχημένων εμπορικών κωμωδιών ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες με φωτογενές καστ.

«Στα Καλά Καθούμενα»… ο Νίκος Ζαπατίνας κάνει ταινία

Ο Νίκος Ζαπατίνας έχει υπάρξει στο παρελθόν εγγύηση για κινηματογραφικά εισιτήρια και υψηλές τηλεθεάσεις, μ’ ένα ιστορικό που περιλαμβάνει τα «Ενας κι Ενας», «Το Φιλί της Ζωής», «Μια Φορά κι Ενα Μωρό», «Λάκης ο Γλυκούλης». Από τις αρχές Μαΐου βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, σταθερά κωμωδίας, με παραγωγούς τον κινηματογραφικό οργανισμό Καραγιάννης – Καρατζόπουλος. Το φιλμ λέγεται «Στα Καλά Καθούμενα» και πρωταγωνιστούν ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, σ’ ένα καστ που συμπληρώνουν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τζόυς Ευείδη, Ναταλία Δραγούμη, Τάσος Παλαντζίδης, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Γιώργος Κοψιδάς και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Η ταινία παρακολουθεί τη ζωή του Μπάμπη (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), που ανατρέπεται μετά την επεισοδιακή συνάντησή του με την ωραία και δυναμική Αθηνά (Ζέτα Μακρυπούλια). Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Ενα πιάνο που κρύβει ένα μεγάλο θησαυρό που κανείς δεν γνωρίζει, η Εύα (Αννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους) που το έχει σκάσει από το σπίτι της, μια περιουσία που αναζητά κληρονόμο, μια άπιστη αρραβωνιαστικιά, η αστυνομία, το μοναστήρι, ένας τεχνικός τηλεόρασης και τελικά ο απρόσκλητος έρωτας συνθέτουν μια κωμωδία για όλα όσα μπορούν να συμβούν… στα καλά καθούμενα!

Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και το κεντρικό της τραγούδι θα ερμηνεύσει ο Πάνος Μουζουράκης. Για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις των γυρισμάτων της ταινίας, ακολουθήστε την στο facebook, αλλά πρώτα πάρτε παρακάτω μια πρώτη… φωτογραφική γεύση.

info:

  • Σενάριο, Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας
  • Οργάνωση & Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Τζιβραΐλης, Μιχάλης Παναγιωτόπουλος
  • Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος
  • Σκηνικά, Κοστούμια: Μιχάλης Σδούγκος
  • Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
  • Παραγωγή: Γιάννης Τζιβραΐλης, Μιχάλης Παναγιωτόπουλος
  • Μια ταινία του κινηματογραφικού οργανισμού Καραγιάννης – Καρατζόπουλος

kathoumena01

kathoumena02