Buzz

H Ροζάριο Ντόσον είναι έτοιμη για όλα στην πρώτη σκηνή από το «Sin City 2: Α Dame to Kill For»

στα 10

Σε μια χαρακτηριστική και αποκαλυπτική σκηνή που μόλις κυκλοφόρησε, η Ροζάριο Ντόσον ανοίγει το χορό της λάγνας αποπλάνησης, όπως αυτή βρίσκεται στο κέντρο της (δεύτερης) «Αμαρτωλής Πόλης» των Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και Φρανκ Μίλερ.

H Ροζάριο Ντόσον είναι έτοιμη για όλα στην πρώτη σκηνή από το «Sin City 2: Α Dame to Kill For»

Update 04.07: Ποιο είναι το πιο καυτό (ή πιο παρανοϊκό) κορίτσι του «Sin City: A Dame to Kill For»; Δείτε στο τέλος του κειμένου το νέο κλιπ από την ταινία που δείχνει τη μεταμόρφωση της Τζέσικα Αλμπα ως Νάνσι Κάλαχαν... των άκρων!

Τα έντονα κοντράστα του ασπρόμαυρου σε κατά μέτωπο επίθεση με το χρώμα, φονικά (μεταμφιεσμένα) θηλυκά και ένας (υπό)κοσμος που κρύβει περισσότερες εκπλήξεις ακόμη και μέσα στο πορτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου.

Στην πρώτη σκηνή που κυκλοφόρεί και οπλοφορεί από το «Sin City: A Dame to Kill For», η Ροζάριο Ντόσον δίνει το στίγμα της ασφαλούς επιστροφής στην αισθητική του «Sin City», με έξτρα μπόνους έναν αισθησιασμό ικανό να σπάσει τσαμπουκάδες με το καλημέρα.

Δείτε την παρακάτω, ως Γκέιλ, να συστήνεται για πρώτη φορά στην ταινία που είναι προγραμματισμένη για να βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στα τέλη Αυγούστου του 2014:

Update 04.07: Ποιο είναι το πιο καυτό (ή πιο παρανοϊκό) κορίτσι του «Sin City: A Dame to Kill For»; Δείτε παρακάτω το νέο κλιπ από την ταινία που δείχνει τη μεταμόρφωση της Τζέσικα Αλμπα ως Νάνσι Κάλαχαν... των άκρων!

Διαβάστε και δείτε ακόμη: