Buzz

Shake your money-maker! Δείτε το πρώτο strip-teaser του «Magic Mike»!

στα 10

Ελάχιστα δευτερόλεπτα από την νέα ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ σε πείθει ότι ο Τσάνινγκ Τέιτουμ είναι ... έτοιμος για όλα και ότι το στέρνο του Μάθιου ΜακΚόναχι βρήκε επιτέλους την τέλεια αφορμή να είναι μόνιμα γυμνό.

Shake your money-maker! Δείτε το πρώτο strip-teaser του «Magic Mike»!

Η πραγματική ιστορία του πρωταγωνιστή Τσάινινγκ Τέιτουμ εμπνέει τον Στίβεν Σόντερμπεργκ και την γυρίζει ως στριπτίζ-κωμωδία.

«To "Magic Mike" είναι μια κωμωδία. Εχει πλάκα. Είναι σαν ένα πάρτι. Είναι σαν μια ταινία του Ρόμπερτ Αλτμαν. Εχει ακριβώς αυτή την αίσθηση. Δεν είναι ότι έχει αστεία, αλλά οι ήρωες του είναι αστείοι... Το "Magic Mike" δεν θα είναι γυρισμένο με κάμερα στο χέρι και θα είναι ελάχιστα πιο χορογραφημένο από τις πρόσφατες ταινίες μου. Είναι πιο οπερατικό».

Μία γυμνή κωμωδία λοιπόν καλούμαστε να περιμένουμε, ή μάλλον, μία «ημίγυμνη», καθώς τα ήθη και τα ratings του Χόλιγουντ δε θα επέτρεπαν ποτέ ανδρικό full frontal (πάμε εν χορώ: «Τα λεφτά μας πίσω! Τα λεφτά μας πίσω!»)

Από τα ελάχιστα δευτερόλεπτα του πρώτου teaser που έπαιξε στην αμερικανική τηλεόραση και πέρασε στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι πρόκειται για κάτι light, γυαλισμένο και αρκετά mainstream. Ενα πλάνο του χαμογελαστού ΜακΚόναχι πάντως μας έκανε να σκάσουμε στα γέλια: ναι, είναι η μοναδική φορά που σου επιβάλλεται και σεναριακά να είσαι χωρίς πουκάμισο, Μάθιου!

Και αν δεν σας αρέσει ούτε ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, ούτε ο Μάθιου ΜακΚόναχι, υπάρχουν οι Αλεξ Πέτιφερ, Μάτι Μπόμερ, κι ο True Blood λυκάνθρωπος Τζο Μαντζιανέλο σε μια λίστα αγοριών που όλα θα γδυθούν προκειμένου να αφηγηθούν την ιστορία ενός άντρα στρίπερ που παίρνει υπό την προστασία του έναν νεαρό χορευτή με το όνομα The Kid και τον μαθαίνει πως να επιβιώσει μέσα σε έναν κόσμο πάρτι, γυναικών και εύκολου χρήματος.

Διαβάστε περισσότερα για το «Magic Mike» εδώ.