Buzz

Η σέξι Αλίσια Κις προειδοποιεί τους εχθρούς του Spider Man: «It's on again!»

στα 10

Με παραγωγό τον οσκαρικό Φαρέλ Γουίλιαμς, την Αλίσια Κις να ξεσηκώνει, τον Κέντρικ Λαμάρ να ραπάρει κι τον Χανς Τσίμερ να προσθέτει το μαγικό του άγγιγμα στη soul μελωδική καρδιά... «It's on Again». Αυτός είναι ο ολοκαίνουργιος ύμνος του «The Amazing Spider-Man 2».

Η σέξι Αλίσια Κις προειδοποιεί τους εχθρούς του Spider Man: «It's on again!»

Η συνεργασία Αλίσια Κις και Κέντρικ Λαμάρ για το soundtrack του «The Amazing Spider-Man 2» μόλις κυκλοφόρησε και έχει την μορφή ενός neo-soul ύμνου, που ταιριάζει με τον εύθραυστο υπερήρωα. Ο Φαρέλ Γουίλιαμς συνεργάζεται ξανά στην παραγωγή με τον Χανς Τσίμερ και το αποτέλεσμα είναι όσο ποπ κι όσο επικό το περιμένει κανείς.

Η παρουσία του Τσίμερ δίνει ένα επιπλέον όγκο με την έγχορδη ενορχήστρωσή της funk μελωδίας του Γουίλιαμς. Ο Λαμάρ ξεκινά ραπάροντας και η Κις μπαίνει βελούδινη για να χαρίσει στο τραγούδι τη soul του καρδιά.

Το αποτέλεσμα είναι κολλητικό. Κρίμα που όπως μαθαίνουμε θα χρησιμοποιηθεί μόνο στους τίτλους τέλους (αν και καταλαβαίνεις ότι στο blockbuster ύφος της ταινίας, ένα τέτοιο τραγούδι θα πέταγε έξω το μοντάζ από τους ρυθμούς του).

«Είμαι ενθουσιασμένη που ήμουν κομμάτι αυτής της συνεργασίας με τους Κέντρικ Λαμάρ, Φαρέλ Γουίλιμς και Χανς Τσίμερ» δήλωσε η Αλίσια Κις. «Καθώς βρισκόμαστε στο επόμενο κεφάλαιο της κινηματογραφικής ζωής του Spider Man, το 'It's On Again' μοιάζει να συλλαμβάνει απόλυτα το νόημα πίσω από την πλοκή. Οτι όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα να εξελιχθούμε σε κάτι σπουδαίο. Το ότι ένας υπερήωρας κρύβεται μέσα σε όλους μας είναι σαν προσωπικό στοίχημα...»

Το «It's On Again» κυκλοφορεί στα iTunes ήδη ως το πρώτο σινγκλ από το soundtrack του «Amazing Spider-Man 2». Ολόκληρο το soundtrack θα κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου.

Η ταινία κάνει την πρεμιέρα της στις 2 Μαΐου στην Αμερική. Διαβάστε περισσότερα για το «The Amazing Spider-Man 2» εδώ: