Buzz

O Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πολύ χαρούμενος που έχει τη δική του ταινία!

στα 10

Ο Ασίφ Καπάντια του «Senna» και του «Amy» κρατάει την παραγωγή σε ένα ντοκιμαντέρ του τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τη στιγμή που του αξίζει ως ο αδιαφιλονίκητος σταρ των γηπέδων.

O Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πολύ χαρούμενος που έχει τη δική του ταινία!

Τα νέα για το ντοκιμαντέρ που θα έχει τον λιτό τίτλο «Ronaldo», ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τον λογαριασμό του στο twitter, σίγουρος πως μια ταινία είναι αυτό που έλειπε από τη συλλογή των διακρίσεών του ως ο μεγαλύτερος σταρ των γηπέδων της εποχής μας.

Το ντοκιμαντέρ, με παραγωγό τον Ασίφ Καπάντια του «Senna» και του πρόσφατου «Amy» (το οποίο έκανε την πρεμιέρα του στο 68ο Φεστιβάλ Καννών), ακολουθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ένα χρόνο από τη ζωή του και την καριέρα του, με γυρίσματα στη Μαδρίτη, τη Λισαβόνα, τη Βραζιλία και την Αμερική από τον βραβευμένο με BAFTA σκηνοθέτη Αντονι Γουόνκε.

Κανείς δεν γνωρίζει αν το ντοκιμαντέρ θα είναι ένα μίνι life story ενός παιδιού που μεγάλωσε σε μια φτωχή οικογένεια στην Πορτογαλία πριν γίνει ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο ή ένα «όχημα» για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η δημοτικότητά του Ρονάλντο (ο οποίος μετράει 36 εκατομμύρια followers στο Twitter!). H παρουσία του Καπάντια στην παραγωγή προϊδεάζει για κάτι πιο βαθύ από το δεύτερο και σίγουρα στη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ που θα συζητηθεί.

Διαβάστε ακόμη:

Tags: Ronaldo