Buzz

Πρώτη εικόνα από το «Star Wars: Episode VII»: Είναι ο R2D2!

στα 10

Σ’ ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά, το 7ο επεισόδιο του «Star Wars» ετοιμάζεται: μια φωτογραφία που τουιτάρει ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς κάνει την ταινία να έρχεται, ξαφνικά, πιο κοντά.

Πρώτη εικόνα από το «Star Wars: Episode VII»: Είναι ο R2D2!

Το «Star Wars: Episode VII» έρχεται. Οχι ακόμα, αλλά (save the date), στις 18 Δεκεμβρίου του 2015 σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Την ταινία σκηνοθετεί ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, το σενάριο υπογράφουν οι Λόρενς Κάσνταν και Σάιμον Κίνμπεργκ (μετά την αποχώρηση του Μάικλ Αρντ) και τη μουσική εμπνέεται, φυσικά, ο Τζον Γουίλαμς, στην έβδομη συμμαχία του με τον «Πόλεμο των Αστρων» (διαβάστε περισσότερα).

Επειδή, ωστόσο, ο Δεκέμβριος του 2015 απέχει δύο χρόνια από το σήμερα κι επειδή ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, αν μη τι άλλο, γνωρίζει καλά τη σημασία της σχέσης του με το κοινό, ο ίδιος κι η εταιρεία παραγωγής του, η Bad Robot, αποφάσισαν να δώσουν τροφή στους φανς για να διευκολύνουν την αναμονή. Αυτή ήρθε με τη μορφή ενός tweet, μ’ ένα χαιρετισμό - Hi from the workshop! #StarWarsVII pic.twitter.com/9R7JGSfxlC - και μια φωτογραφία που μπορεί να προκαλέσει ενθουσιασμό: ο σκηνοθέτης και η ομάδα του περνούν τη μέρα τους μ’ έναν αγαπημένο παλιό γνώριμο που ετοιμάζεται για το come back του, τον R2D2! Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω και διαβάστε περισσότερα για τη νέα εποχή του «Πολέμου των Αστρων» εδώ.

r2d2