Buzz

Προσοχή! Βρέχει καρχαρίες!

στα 10

Μοιάζει με το απόλυτο b-movie που θα ζήλευαν μέχρι και τα b-movies. Ο τίτλος του είναι «Sharknado» και το πρώτο του τρέιλερ επιβεβαιώνει πως αυτό το καλοκαίρι θα βρέξει... καρχαρίες.

Προσοχή! Βρέχει καρχαρίες!

Δεν ξέρουμε ποιος σκέφτηκε το mash - up του τίτλου και πίστεψε πως ναι, μια ταινία που συνδυάζει τον τρόμο για τους καρχαρίες με αυτόν του ανεμοστρόβιλου μπορεί να είναι το b-movie που όλοι περίμεναν υπομονετικά όλα αυτά τα χρόνια.

Ωστόσο, οφείλουμε να του δώσουμε συγχαρητήρια, γιατί αν αυτό που βλέπουμε στο trailer είναι πολλαπλασιασμένο στην ταινία, τότε το «Sharknado» παίζει να είναι και το καλύτερο πράγμα που (δεν) θα δούμε φέτος το καλοκαίρι, περιμένοντας υπομονετικά την ημέρα που θα κυκλοφορήσει σε DVD.

2

Extra bonus το mash up με μια σειρά ταινιών, όπως το «Twister», το «Jaws» (φυσικά), τον «Σχιζοφρενή Δολοφόνο με το Πριόνι» και ο Ιαν - Στιβ - Ζίρινγκ από το «Beverly Hills 90210» στο ρόλο που του αξίζει.

Δείτε το τρέιλερ (με δική σας ευθύνη) και αν βρείτε κάτι πιο απολαυστικό σε ταινία καταστροφής στις μέρες μας, αφήστε σχόλιο παρακάτω!


Tags: SHARKNADO