Buzz

Πρίγκιπας Χάρι: ενας πορνοστάρ γεννιέται;

στα 10

Μετά τις γυμνές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ευρέως από τα ξεφαντώματα του Πρίγκιπα Χάρι στο Λας Βέγκας, μια εταιρεία «ενήλικων ταινιών» του προσφέρει ένα αξιοσέβαστο ποσό για να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία που θα τον μετατρέψει στον πιο cool πρίγκιπα του κόσμου! Συμπρωταγωνιστής του και ο «μικρός Χάρι»!

Πρίγκιπας Χάρι: ενας πορνοστάρ γεννιέται;

Ακούγεται σαν αστείο, αλλά δεν είναι, αφού η Vivid Entertainment έστειλε όντως μια επιστολή στο Παλάτι, αναλύοντας την προσφορά της προς τον νέο μεγάλο σταρ της βασιλικής οικογένειας, τον Πρίγκιπα Χάρι.

Η ταινία θα ονομάζεται «The Trouble With Harry», αλλά δεν θα έχει την παραμικρή σχέση με το ομώνυμο φιλμ του Αλφρεντ Χίτσκοκ, αφού σύμφωνα με την επιστολή θα είναι ένα «αστείο, μεγάλου προϋπολογισμού ενήλικο φιλμ» που φιλοδοξεί να κάνει τον Πρίγκιπα Χάρι τον πιο «cool πρίγκιπα του πλανήτη».

Αφορμή, φυσικά για την εν λόγω προσφορά - που αγγίζει το ποσό των 10 εκατομμυριών δολαρίων - στάθηκαν οι γυμνές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τις ημέρες και κυρίως τις νύχτες του Χάρι στο Λας Βέγκας (οι οποίες αρχικά βγήκαν online, αλλά αργότερα δημοσιεύτηκαν και στη Sun, ακυρώνοντας τη συμφωνία της εφημερίδας με το Παλάτι), ο οποίος εν μια νυκτί έγινε το πιο διάσημο αγορι της Αμερικής.

Η επιστολή - που δημοσιεύθηκε στο δίκτυο TMZ - αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ταινία μπορεί να γυριστεί σε τοποθεσία της επιλογής σου και θα ενώσει τον συναρπαστικό βασιλικό σου κόσμο και τον συναρπαστικό δικό μας κόσμο από όμορφα κορίτσια. Φυσικά θα κάνει και μια εμφάνιση "ο μικρός Χάρι", αλλά σου υποσχόμαστε πως το σεξ θα είναι γραμμένο καλά και τα «κοσμήματα του θρόνου» δεν θα "υποβιβαστούν" για κανένα λόγο».

Την ίδια στιγμή μια καμπάνια (με διαφημίσεις σε μεγάλες αμερικανικές εφημερίδες, αλλά και σε μεγάλα sites) ξεκίνησε με πρωτοβουλία του «The Las Vegas Convention and Visitors Authority», ώστε να τηρηθεί o όχι και τόσο απαράβατος κανόνας του «Ο,τι γίνεται στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας».

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 92 χιλιάδες υπογραφές, έτσι ώστε την επόμενη φορά που κάποιος διάσημος θέλει να τα «δείξει όλα» στο Βέγκας, να είναι σίγουρος πως φεύγοντας από εκεί δεν κινδυνεύει η υπόληψη του.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «What Happens Here, Stays Here», δείτε στο gallery την επιστολή προσφοράς προς τον Πρίγκιπα Χάρι να πρωταγωνιστήσει σε μια «ενήλικη ταινία» και μερικές από τις επίμαχες φωτογραφίες που «ανέβασαν» τη θερμοκρασία στο Παλάτι!