Buzz

Περιμένοντας το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο!

στα 10

Ολα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την πορεία του «Django Unchained» μέχρι την ολοκλήρωσή του και την έξοδό του στους κινηματογράφους σε ένα blog που λατρεύει - όσο και εμείς - τον Κουέντιν Ταραντίνο!

Περιμένοντας το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο!

Ολα όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα για το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο, αλλά και πράγματα που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε βρίσκονται συγκεντρωμένα σε ένα tumblr που προετοιμάζει αργά άλλά σταθερά την έξοδο της ταινίας, τα Χριστούγεννα του 2012.

Ολες οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, τα τρέιλερ, πληροφορίες για τις τοποθεσίες των γυρισμάτων και τις αναφορές του Κουέντιν Ταραντίνο, σχόλια και συμμετοχές των φανατικών θαυμαστών της ταινίας αλλά και ατάκες της ταινίας κυκλοφορούν ελεύθερα για όσους δεν μπορούν να περιμένουν τα αποκαλυπτήρια της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο.

Ανάμεσα στα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείτε να βρείτε είναι η λίστα με τα αγαπημένα σπαγγέτι γουέστερνς του Κουέντιν Ταραντίνο (με το «Ο Καλός, ο Κακός και ο Ασχημος» στην πρώτη θέση), ένα υπέροχος google map με όλες τις τοποθεσίες γυρισμάτων των ταινίων του, μια ψηφοφορία θαυμαστών για την καλύτερη σκηνή σε όλη τη φιλμογραφία του και πολλά άλλα.

2

Συμπληρωματικά διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το «Django Unchained» και τσεκάρετε και ένα ερασιτεχνικό blog με αρκετό υλικό, χειρότερο σχεδιασμό αλλά και fan posters που κάνουν τη διαφορά! Δείτε μερικά παρακάτω:

1

2

4

45