Buzz

Παίξτε το «Inception» στο σαλόνι σας

στα 10

Αν σας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και το σινεμά, τότε μάλλον θα ενθουσιαστείτε με το Inceptor ένα παιχνίδι, βασισμένο στην ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν

Παίξτε το «Inception» στο σαλόνι σας

Αν έχετε δει το «Inception» θα θυμάστε ότι το φιλμ λαμβάνει χώρα όχι μόνο στον πραγματικό κόσμο μα και σε αυτόν του μυαλού των ηρώων, στο υποσυνείδητο των οποίων μπαίνει ο χαρακτήρας του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο για να τους εμφυτεύσει ιδέες οι οποίες θα μοιάζουν όταν τις εκτελέσουν, δικές τους.

Με τον ίδιο τρόπο οι δημιουργοί του επιτραπέζιου παιχνιδιού «Inceptor» που αυτό τον καιρό αναζητά χρηματοδότηση στο kickstarter, εξηγούν ότι το game play του διαδραματίζεται μέσα στο μυαλό κάποιου, στο οποίο κάθε ένας από τους παίκτες θα πρέπει να εμφυτεύσει μια ιδέα.

Το παιχνίδι παίζεται με ζάρι και κάρτες και ο στόχος ειναι να φτάσεις όσο πιο βαθιά μπορείς στο υποσυνείδητο του στόχου σου (κινούμενος στο ταμπλό) και να χτίσεις μια όσο το δυνατόν πιο πειστική ιδέα -συλλέγοντας τις απαραίτητες κάρτες.

Στο βίντεο πιο κάτω μπορείτε να δείτε το παιχνίδι σε δράση –και το πως θα μοιάζει στην πραγματικότητα- αλλά και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πως θα παίζεται. Αν αποφασίσετε να επενδύσετε, απλά σημειώστε ότι η Warner Bros που έχει τα δικαιώματα της ταινίας, δεν έχει εκφράσει αντιρρήσεις για το παιχνίδι, αλλά προς το παρόν δεν έχει δώσει και την συγκατάθεση της για την κυκλοφορία του.

1

1

1

1

1

1