Buzz

«Αυτή είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε την διαφορά». Tα kaiju επιστρέφουν στο πρώτο τρέιλερ του «Pacific Rim: Uprising»

στα 10

Και αυτό που καταφέρνει να εντυπωσιάσει περισσότερο δεν είναι τα ρομπότ και τα τέρατα, αλλά το μουστάκι του Τζον Μπογιέγκα.

«Αυτή είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε την διαφορά». Tα kaiju επιστρέφουν στο πρώτο τρέιλερ του «Pacific Rim: Uprising»

Μπορεί να άργησε κατά έναν χρόνο από τότε που το περιμέναμε αρχικά, και μπορεί ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο να μην είναι αυτός που το σκηνοθετεί, αλλά το «Pacific Rim: Uprising» αποτελεί πραγματικότητα και έχουμε επιτέλους το πρώτο του τρέιλερ.

Το τρέιλερ, το οποίο κυκλοφόρησε χτες κατά την διάρκεια του Comic Con της Νέας Υόρκης, δείχνει μια νέα γενιά από Jaeger πιλότους, οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα απειλή από Kaiju και να σώσουν την Γη από την επικείμενη αποκάλυψη. Ο αρχηγός τους αυτή την φορά είναι ο Τζον Μπογιέγκα στον ρόλο του Τζέικ Μπέντεκοστ, γιος του Στάκερ Πέντεκοστ (τον οποίο ενσάρκωσε στην πρώτη ταινία ο Ιντρις Ελμπα) που πέθανε προσπαθώντας να σώσει τον κόσμο, και από ότι φαίνεται προσπαθεί να βρει τον τρόπο να για να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του μπαίνοντας σε τεράστια ρομπότ και βγάζοντας πομπώδης λόγους.

Διαβάστε ακόμα: Τα αγαπημένα ρομπότ του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

pacific rim 2

pacific rim 2

pacific rim 2

Το τρέιλερ, συνοδευόμενο με ένα hip-hop soundtrack, μπορεί να έχει αρκετές αναφορές στην πρώτη ταινία του Ντελ Τόρο, ένα πραγματικό γράμμα αγάπης προς όλες τις ιαπωνικές kaiju ταινίες, αλλά αυτή την φορά δείχνει περισσότερο με video game από ότι πριν. Δεν φαίνεται να παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά, όσο και να το μουστάκι του Μπογιέγκα προσπαθεί να μας πείσει το αντίθετο, και εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεται άλλωστε. Δείχνει αρκετά διασκεδαστική, γεμάτη στην δράση με τεράστια ρομπότ να τα βάζουν με ακόμη πιο τεράστια τέρατα, καταστρέφοντας ό,τι βρουν μπροστά τους. Φέρτε τα ποπ κορν!

Μαζί με τον Μπογιέγκα στην ταινία πρωταγωνιστούν και οι Σκοτ Ιστγουντ, Τσάρλι Ντέι, Ρίνκι Κικούτσι, Μπερν Γκόρμαν και Κέιλι Σπέινεϊ.

Το «Pacific Rim: Uprising», σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σ. ΝτεΝάιτ, θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Μαΐου του 2018. Απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω.


pacific rim 2 poster

Διαβάστε ακόμα: