Buzz

Ολες οι ταινίες του 2012 σε έξι λεπτά!

στα 10

Τέλος της χρονιάς και μαζί με τις λίστες που εμφανίζονται καθημερινά με τα καλύτερα και χειρότερα του 2012, να και ένα εξαιρετικά μονταρισμένο βίντεο με τις ταινίες που σημάδεψαν τη χρονιά διάρκειας έξι λεπτών.

Ολες οι ταινίες του 2012 σε έξι λεπτά!

Το βίντεο υπογράφει ο Sleepy Skunk (τουλάχιστον αυτό είναι το ψευδώνυμο του στο YouTube) και μέσα στα έξι του λεπτά μπορεί κανείς να βρει την πιο γρήγορη ανασκόπηση του κινηματογραφικού 2012.

Από τον «Προμηθέα» μέχρι το «Skyfall» και το «Hunger Games» και από το «Σώμα με Σώμα» μέχρι το «Looper» και το «Hobbit: Ενα Αναπάντεχο Ταξίδι», οι σημαντικότερες στιγμές της χρονιάς γίνονται ένα ιδανικό τρέιλερ από μόνες τους για μια χρονιά από την οποία θα κρατούσαμε τελικά περισσότερα απ' όσα θα πετάγαμε.

Ιδανικό συμπλήρωμα και στη ψηφοφορία για τις καλύτερες ταινίες του 2012 εδώ στο Flix, όπου περιμένουμε με ανυπομονησία τις δικές σας ψήφους για να αναδείξουμε τη δεκάδα της χρονιάς. Δείτε τη λίστα με όλες τις ταινίες που κυκλοφόρησαν στις ελληνικές αίθουσες μέσα στο 2012 και μάθετε πως μπορείτε να συμμετάσχετε εδώ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο και θυμηθείτε...


Για περισσότερο... 2012, διαβάστε τις λίστες με τα καλύτερα (και τα χειρότερα) της χρονιάς που δημοσιεύονται καθημερινά στο Flix.