Buzz

Οι Coldplay έχουν το δικό τους κόμικ

στα 10

Οχι, ο Κρις Μάρτιν δεν έπιασε το πενάκι, αλλά το συγκρότημα μετατρέπει το τελευταίο του άλμπουμ σε κόμικ, που θα παρουσιαστεί επισήμως στην Comic-Con!

Οι Coldplay έχουν το δικό τους κόμικ

Το τελευταίο άλμπουμ των Coldplay (και η περιοδεία που το συνόδευσε), είχε τον τίτλο Mylo Xyloto και κινούνταν ολόκληρο, θεματικά, γύρω από μια ιστορία, «ένα ρομάντζο με αίσιο τέλος», όπως εξηγούσε ο Κρις Μάρτιν. Τώρα η ιστορία και οι ήρωες παίρνουν μορφή και χρώμα στο χαρτί, σ’ ένα κόμικ που θα παρουσιαστεί αυτές τις μέρες στην Comic-Con του Σαν Ντιέγκο και θα κυκλοφορήσει σε έξι τεύχη από τον Φεβρουάριο.

Τα κείμενα είναι γραμμένα από το συγκρότημα και τον Μαρκ Οσμπορν, τον σκηνοθέτη του «Kung Fu Panda», ο οποίος και θα παρουσιάσει το πρώτο τεύχος του «Mylo Xyloto» στο συνέδριο. Φημολογείται μάλιστα ότι θα περιέχει και μια ηρωίδα φτυστή η Γκουίνεθ Πάλτροου, δηλαδή η κυρία Μάρτιν.

Οπως και στους στίχους των τραγουδιών του άλμπουμ, έτσι και στο κόμικ, σ’ έναν απολυταρχικό, δυστοπικό κόσμο, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι από διαφορετικές συμμορίες γνωρίζονται κι ερωτεύονται. Εκείνη λέγεται Μάιλο κι εκείνος Ζάιλοτοου.

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την παρουσίαση του κόμικ για να μάθουμε ποιος το σχεδιάζει, πάντως η σειρά θα κυκλοφορήσει από την Bongo Comics και το πρώτο τεύχος θα βγει με εναλλακτικά εξώφυλλα - προς το παρόν, δείτε το ένα από αυτά στο gallery.