Buzz

Οh Yeah! Πιες καφέ με τον Ντέιβιντ Λιντς!

στα 10

Αφού τέλειωσε με τις μουσικές, ο Ντέιβιντ Λιντς αφιερώνεται ξανά στο άλλο του μεγάλο πάθος: τον καφέ. Και σκηνοθετεί ακόμη μια διαφήμιση που τονώνει τη...διάθεση. Λέμε τώρα...

Οh Yeah! Πιες καφέ με τον Ντέιβιντ Λιντς!
Αυτό θα πείτε αν πιείτε μια γουλιά από τον καφέ του Ντέιβιντ Λιντς!

«Εχω εμμονή με τον καφέ. Πίνω καφέ καθημερινά από τότε που ήμουν στο σχολείο. Στην τελευταία τάξη γνώρισα έναν από τους καλούς μου φίλους, τον Τόμπι, στην μπροστινή αυλή του σπιτιού της τότε κοπέλας μου. Και σε αυτήν την πρώτη συζήτηση μαζί του, μου είπε πως ο πατέρας του ήταν ζωγράφος. Οταν άκουσα πως ένας ενήλικας μπορεί να είναι ζωγράφος μια έκρηξη συνέβη στο κεφάλι μου και από εκείνη τη στιγμή το μόνο που ήθελα ήταν να ζωγραφίζω. Και για μένα, ο κόσμος ενός ζωγράφου περιείχε πολλά φλιτζάνια καφέ. Ο καφές συνδέθηκε στο μυαλό μου με αυτό που ονομάζω "Ζωή ενός καλλιτέχνη". Μου άρεσε πάντοτε να πηγαίνω σε diners και να πίνω καφέ κατεβάζοντας ιδέες. Ακόμη και ο κακός καφές είναι καλύτερος από το να μην πίνεις καθόλου καφέ. Για πολύ καιρό, έπινα περίπου 20 φλιτζάνια καφέ τη μέρα. Μερικά χρόνια πριν, ο φίλος μου ο Ερικ με ρώτησε γιατί δεν έχω κάνει μια δική μου μάρκα καφέ. Σκέφτηκα ότι θα ήταν μια καλή ιδέα και άρχισα να δοκιμάζω διαφορετικά είδη καφέ. Τελικά βρήκα τον καφέ που μου άρεσε περισσότερο από όλους τους άλλους. Σε συνεργασία με την εταιρία που τον έφτιαχνε δουλέψαμε πάνω σε παραλλαγές του και κάπως έτσι έγινε πραγματικότητα το 'David Lynch Signature Cup Coffee". Τώρα πια πίνω περίπου επτά μεγάλα φλιτζάνια καφέ την ημέρα. Ισως δεν υπάρχει μια ιδέα σε κάθε κόκκο καφέ, αλλά για μένα υπάρχουν πολλές ιδέες που κρύβονται μέσα σε έναν καφέ.»

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε την εμμονή του με τον καφέ ο Ντέιβιντ Λιντς σε πρόσφατο άρθρο του στην Huffington Post. Και συνεχίζοντας να απασχολεί τους φανατικούς του θαυμαστές με οτιδήποτε άλλο εκτός από με μια καινούρια ταινία, σκηνοθέτησε ένα δεύτερο διαφημιστικό για τον καφέ του, κατεβάζοντας αισθητά τους τόνους από το πρώτο που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2011 και περιελάμβανε το χέρι του να μιλάει σε ένα κεφάλι μιας Barbie.

Δείτε το διαφημιστικό με τη Barbie, μάθετε περισσότερα για τον καφέ του Ντέιβιντ Λιντς στην επίσημη σελίδα του David Lynch Signature Cup Coffee και διαβάστε περισσότερα για τον γεμάτο εκπλήξεις δημιουργό.