Buzz

O Τζουντ Λο ... Χέμινγουεϊ!

στα 10

Οχι, ο Τζουντ δεν ζήλεψε τη δόξα του Κλάιβ Οουεν. Απλή συνωνυμία. Θα παίξει τον «Ντομ Χέμινγουεϊ» σε μία μαύρη κωμωδία που ετοιμάζει ο μάστερ του είδους, Ρίτσαρντ Σέπαρντ.

O Τζουντ Λο ... Χέμινγουεϊ!

Ο Ρίτσαρντ Σέπαρντ («The Matador») ετοιμάζει άλλη μία κατάμαυρη κωμωδία και αυτή τη φορά επέλεξε έναν άλλο Βρετανό για πρωταγωνιστή του - τον Τζουντ Λο. Το «Dom Hemingway» βασίζεται σε δικό του σενάριο και το επώνυμο του ήρωα που συμπίπτει με αυτό του διάσημου συγγραφέα είναι, απλά, συνωνυμία.

Ο Λο θα ερμηνεύσει λοιπόν έναν μικροκακοποιό, ειδικευμένο στο να ανοίγει χρηματοκιβώτια, ο οποίος μόλις αποφυλακίζεται, αποφασίζει να ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι στην βρετανική εξοχή. Οχι για διακοπές. Αλλά για να χτυπήσει τις βίλες των μαφιόζων αφεντικών στους οποίους έμεινε πιστός και δεν τους κάρφωσε στην στενή και να ... συλλέξει τις αποζημιώσεις που του χρωστάνε.

Στο ρόλο του κολλητού του φίλου που τον συνοδεύει σ' αυτή του την αποστολή, ο Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ.

Ε, ναι το ίδιο σκεφτόμαστε κι εμείς: ακούγεται απίθανο!

Συμφωνεί και ο Τζέρεμι Τόμας, ο παραγωγός της Recorded Picture Company που ανέλαβε το πρότζεκτ: «είχα απολαύσει τόσο πολύ τη δουλειά του Σέπαρντ στο ''Matador"! Μόλις ο Ρίτσαρντ μου έστειλε αυτό το νέο του σενάριο το ρούφηξα! Εχει ένα μοναδικό ταλέντο να συνδυάζει την κωμωδία με το δράμα και να πλαισιώνει το αποτέλεσμα με μοναδικούς ηθοποιούς. Το καστ μας είναι απίθανο! Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω για αυτή την ταινία!»

Ο Σέπαρντ ανταπέδωσε το κοπλιμέντο στον παραγωγό του: «Ο "Dom Hemingway'' είναι αυθεντικός χαρακτήρας, το ίδιο και ο Τζέρεμι! Θα κάνουν καλή ''παρέα'' οι δυο τους σ' αυτή την συνεργασία...»

Διαβάστε για τον .... "άλλο Χέμινγουεϊ" («Hemingway & Gellhorn») και δείτε πρώτες σκηνές από την ταινία στο flix!