Buzz

O Τζον Τραβόλτα κυνηγάει τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο χειρότερο τρέιλερ της χρονιάς

στα 10

Βαλκανικές προφορές, hair stylist με γούστο και μούτες να φας με το κιλό, σε μια ταινία που θα θέλαμε να δούμε μόνο για να διαπιστώσουμε αν είναι τόσο κακή όσο το τρέιλερ της!

O Τζον Τραβόλτα κυνηγάει τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο χειρότερο τρέιλερ της χρονιάς

Αρχικά προορισμένο για να αποτελέσει την επανένωση του Τζον Τραβόλτα με τον Νίκολας Κέιτς (μετά το «Face/Off» του Τζον Γου), το «Shrapnel» που στη συνέχεια έγινε «Killing Season» και που θα σκηνοθετούσε ο Τζον ΜακΤίρναν αλλά που μετά τα δικαστικά προβλήματα του τελευταίου, τελικά το γύρισε ο Μαρκ Στίβεν Τζόνσον (βλ. «Ghost Rider», «Daredevil» και λοιπά τερατένια), αφηγείται την ιστορία ενός πρώην Σέρβου στρατιώτη που αποφασίζει να εκδικηθει έναν Αμερικάνο στρατιωτικό σε σύνταξη, ο οποίος βρίσκεται αποσυρμένος στα Απαλλάχια Ορη.

Αλλο βέβαια να το περιγράφεις και άλλο να το βλέπεις, τουλάχιστον στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μόλις και το οποίο χωρίς ίχνος ενοχής αφήνει τον Σέρβο (!) Τζον Τραβόλτα να μιλάει σαν να είναι σπαστικό, τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο να κάνει μούτες ακόμη και στην επίσημη αφίσα της ταινίας και γενικά την ανεκδιήγητη δήλωση του Μαρκ Στίβεν Τζόνσον πως ήθελε να δώσει την αίσθηση του «Deliverance» του Τζον Μπούρμαν στην ταινία να προκαλεί μόνο γέλια...

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω και προσοχή μην προσπαθήσετε να κάνετε το μούσι σας να μοιάζει σαν αυτό του Τζον Τραβόλτα!

2