Buzz

Ο Τζιμ Κάρεϊ και η ερωτική βιντεοεξομολόγηση στην Εμα Στόουν

στα 10

Από το πρωί που το νέο κάνει τους κύκλους του στο διαδίκτυο αναρωτιόμαστε αν ο Τζιμ Κάρεϊ και η ενασχόλησή του με τα social media είναι πλέον ανησυχητική: δείτε το βίντεο που πόσταρε στο νέο του website, JimCarreyTruLife, στο οποίο εξομολογείται τον έρωτά του στην ... Εμα Στόουν.

Ο Τζιμ Κάρεϊ και η ερωτική βιντεοεξομολόγηση στην Εμα Στόουν
«...αν ήμουν νεότερος θα σε παντρευόμουν και και θα κάναμε πολλά παχουλά, κοκκινομάλλικα μωρά...»

Ο χωρισμός του με την Τζένι Μακάρθι έγινε δημοσίως μέσω twitter. Από τότε ο Κάρεϊ, σε όσους τον παρακολουθούν στα social media, δείχνει μία συμπεριφορά που ακροβατεί ανάμεσα στο πηγαία κωμικό και ακραία παράλογο. Προσωπικές φωτογραφίες, έκρυθμες συνομιλίες με θαυμαστές, politically correct συγγνώμες, αστάθεια, νεύρωση, υστερία.

Οι εκπρόσωποί του δηλώνουν κατά καιρούς ότι πρόκειται για «φάρσες» του γνωστού πλακατζή. Ας το ελπίσουμε.

Σημερινή του περιπέτεια: ένα βίντεο στο οποίο εξομολογείται τον Crazy Stupid Love έρωτά του στην νεαρή ενζενί Εμα Στόουν («Crazy Stupid Love», «The Help»), το οποίο έγινε viral.

Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται καθαρά ότι κάνει πλάκα. Το θέμα όμως είναι γιατί; Τυχαία; Διαφημιστικό τέχνασμα δεν είναι, γιατί οι δύο ηθοποιοί δεν συνεργάζονται σε κάποιο (ανακοινωμένο τουλάχιστον) πρότζεκτ.

To βίντεο πάντως είναι το πρώτο που λανσάρει ουσιαστικά το νέο site του χολιγουντιανού πρωταγωνιστή, όπου ο Κάρεϊ δεσμεύεται να ποστάρει προσωπικά κλιπ από την καθημερινότητά του, έτσι ώστε να «αποκτήσει άμεση επαφή με τους θαυμαστές του,» όπως δήλωσε η ατζέντης του.

Μπείτε με δική σας ευθύνη και χαζέψτε το JimCarreyTruLife, αλλά πρώτα δείτε το βίντεο της εξομολόγησης στο flix.

Ας ελπίσουμε ότι ο Κάρεϊ μας δουλεύει όλους και δεν αρχίζει να ακολουθεί τα χνάρια του ειδώλου του Αντι Kάουφμαν προς την τρέλα...