Buzz

Ο Τζέιμς Κάμερον θα γυρίσει 3 sequels του «Avatar» ταυτόχρονα!

στα 10

Το μάθαμε από την καλύτερη πηγή: η Σιγκούρνεϊ Γουίβερ σε συνέντευξή της βεβαίωσε ότι τα Avatar 2, 3 και 4 θα γυριστούν ταυτόχρονα, και η ίδια δέχτηκε να παίξει και στα τρία. Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Σεπτέμβριο!

Ο Τζέιμς Κάμερον θα γυρίσει 3 sequels του «Avatar» ταυτόχρονα!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, η οποία τρία χρόνια πριν ερμήνευσε την Δρ. Γκρέις Ογκουστιν στο πιο επιτυχημένο φιλμ όλων των εποχών το «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον, αποκάλυψε ότι επιστρέφει στα πλατό και τα green screens του αγαπημένου της σκηνοθέτη για να γυρίσουν ταυτόχρονα τα τρία (3!) sequels της ταινίας. Και όχι, αυτά δεν είναι μόνο θεωρητικά σχέδια: τα γυρίσματα ξεκινούν τον Σεπτέμβριο. Οπότε, με πρόχειρους υπολογισμούς και παίρνοντας υπόψη μας το χρονοβόρο post production, αρχές του 2014 μπορούμε να περιμένουμε την πρεμιέρα του «Avatar 2».

Η Γουίβερ αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο για την μεθοδολογία (αν θα γυριστούν σε χρονολογική σειρά ή όχι), το μόνο που ξέρει είναι ότι ο Κάμερον έχει σκοπό να γυρίσει το υλικό και για τα τρία sequels μαζί. «Εγώ απλά θα εμφανιστώ» είπε γελώντας και συμπληρώνοντας ότι έχει «τυφλή εμπιστοσύνη» στον σκηνοθέτη της.

Η Γουίβερ διαβεβαίωσε επίσης ότι τόσο ο Σαμ Γουόρθινγκτον, όσο και η Ζόι Σαλντάνα έχουν υπογράψει και θα επιστρέψουν για τη συνέχεια του franchise.

Να θυμίσουμε ότι αρχικά ο Τζέιμς Κάμερον μιλούσε για τριλογία. Και, καθώς είναι γνωστό το κόλλημά του με την τεχνολογία του 3D, είχε δηλώσει ότι θα γύριζε τα «Avatar 2» και «Avatar 3» σε πιο γρήγορες ταχύτητες - 60 καρέ το δευτερόλεπτο. «Το πιο ρεαλιστικό 3D απαιτεί την 60καρέ/δεύτερο τεχνολογία» είχε πει πριν από λίγους μήνες.

Πριν από λίγες εβδομάδες όμως αποκάλυψε ότι πρόσθεσε και 4η ταινία στο franchise. «Είμαι στην υπηρεσία του 'Avatar'» είπε χαριτολογώντας, αλλά υπογραμμίζοντας ότι είναι προσηλωμένος στο όραμά του. «Είμαι ταγμένος. Τελεία. Αυτό ήταν για μένα. Θα φτιάξω τα Avatar 2, Avatar 3, Avatar 4 - μπορεί και περισσότερα! Δε θα αποπροσανατολιστώ, δε θα κάνω παραγωγές άλλων σκηνοθετών για λίγο..»

Κύριε Κάμερον ανυπομονούμε!

Διαβάστε τα πάντα για τα πρότζεκτ του Τζέιμς Κάμερον τη χρονιά που μας πέρασε, εδώ.