Buzz

O Τζεφ Μπρίτζες και νεκρός είναι Θεός!

στα 10

Το τρέιλερ του «R.I.P.D.» ίσως δεν είναι αρκετό για να σας πείσει πως ο Τζεφ Μπρίτζες στο ρόλο ενός νεκρού μπάτσου δίνει το πραγματικό νόημα στην κωμωδία, θυμίζοντας κάτι ανάμεσα στον εαυτό του στο «True Grit» και σε από την ανάποδη επεισόδιο του «Walking Dead», παραμένοντας τόσο θεός...

O Τζεφ Μπρίτζες και νεκρός είναι Θεός!

Ενας νεαρός αστυνομικός έχει μόλις πεθάνει και ζητάει τη στρατολόγησή του στο Rest in Peace Depatrment που αποτελείται από απέθαντους μπάτσους προκειμένου να εκδικηθεί τον άνδρα που τον δολοφόνησε.

Εντάξει είναι αστείο και μόνο που το διαβάζεις, ειδικά αν γνωρίζεις ότι προϋπάρχει ως κόμικ με την υπογραφή του Πίτερ Λένκοφ και στους κεντρικούς ρόλους θα συναντήσεις τον - με κάποιο τρόπο πάντα συμπαθή - Ράιαν Ρέινολντς και τον υπέρτατο dude Τζεφ Μπρίτζες σε κάτι ανάμεσα σε μια παρωδία του ρόλου του στο «True Grit», μια ανάποδη εκδοχή του «Walking Dead» με λίγο από «Men in Black».

Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε αποκαλύπτει ακόμη περισσότερα, καθώς οι κακοί στον «άλλο κόσμο» είναι διάφορα γιγαντόσωμα τέρατα με αναφορές σε ένα εκσυγχρονισμένο τρισδιάστατο «Ghostbusters», ενώ ο Τζεφ Μπρίτζες δείχνει να διασκεδάζει με τη ψυχή του το γεγονός πως στα μάτια των ζωντανών είναι μια δίμετρη ξανθιά γκόμενα.

2

Περισσότερα στο τρέιλερ παρακάτω, αλλά και στις αίθουσες όταν η ταινία που σκηνοθετεί ο Ρόμπερτ Σβέντκε («Red») κάνει και την πρεμιέρα της στην Ελλάδα (στην Αμερική θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο):

Διαβάστε περισσότερα για το «R.I.P.D.» εδώ