Buzz

«Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι»: Δείτε αποκλειστικές σκηνές από τα γυρίσματα

στα 10

Ρίχνουμε μια ματιά behind the scenes στο «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι». Με ένα αποκλειστικό βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας και πέντε ερωτήσεις στον Γιάννη Σμαραγδή.

«Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι»: Δείτε αποκλειστικές σκηνές από τα γυρίσματα

Μία ακόμα αποκλειστικότητα του Flix: δείτε πρώτοι εδώ ένα βίντεο από τα γυρίσματα μιας σκηνής του «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι». Στον κλειστό κόλπο της Βοϊδοκοιλιάς, λίγο έξω από την Πύλο, ο Γιάννη Σμαραγδής καθοδηγεί τον Γερμανό πρωταγωνιστή του Σεμπάστιαν Κοχ «κάτω στον γιαλό», με το βλέμμα στη θάλασσα.

Εχουν περάσει μήνες από τότε και τώρα, ο καιρός πλησιάζει για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα στη μεγάλη οθόνη, καθώς ο σκηνοθέτης του πολυβραβευμένου «El Greco» βρίσκεται στα τελικά στάδια του post production.

Εντωμεταξύ το παρακάτω βίντεο, οι απαντήσεις του Γιάννη Σμαραγδή και φυσικά το teaser που έχει προηγηθεί, μας δίνουν μία πρώτη ιδέα για το τι να περιμένουμε. Μια πρόγευση ....χαβιαριού.

Το «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι», με γυρίσματα σε Ελλάδα (Πύλο, Αίγινα, Κρήτη και Ψαρά) και Ρωσία (Αγία Πετρούπολη και Αστραχάν) και ηθοποιούς από 6 χώρες (Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία, Ισπανία, Γερμανία και Ελλάδα) διηγείται μία επική ιστορία: τη ζωή και το έργο του εθνικού ευεργέτη Ιωάννη Βαρβάκη (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 11 Οκτωβρίου του 2012 από την Feelgood Entertainment και την SPHEH.

Κύριε Σμαραγδή γιατί επιλέξατε τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Βαρβάκη ως την επόμενη ταινία σας; Μετά από μια ακόμη εμβληματική προσωπικότητα όπως ο «El Greco»; 

Γ. Σ.: Ηθελα με αυτή την ιστορία να δώσω δύναμη και κουράγιο στους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Να κάνω τους Ελληνες να αισθανθούν περήφανοι. Αν συμβεί αυτό, θα είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής μου!  

Οι συνθήκες έχουν αλλάξει πολύ και στη χώρα και, φυσικά, και στην κινηματογραφία μας. Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση/δυσκολία στα γυρίσματα;

Γ. Σ.: Τα χρήματα... τα χρήματα... τα χρήματα... Τίποτα άλλο.

Γιατί επιλέξατε τον Σεμπάστιαν Κοχ για πρωταγωνιστή σας και πόσο δικαιωθήκατε από αυτή την επιλογή;

 Γ. Σ.: Πραγματικά πιστεύετε ότι εμείς αποφασίζουμε για τις πράξεις μας; Εν προκειμένω, στην τέχνη που υπηρετώ, η ίδια η ταινία -η ψυχή της- αποφασίζει τα πάντα. Οχι μόνο τον πρωταγωνιστή, αλλά και τον σκηνοθέτη.

Περιγράψτε μας μία αγαπημένη σας σκηνή/στιγμή από τα γυρίσματα...

Γ. Σ.: Οταν ο Βαρβάκης συντετριμμένος από μία απώλεια σημαντική για τη ζωή του, χτυπάει απελπισμένος τη θάλασσα με το μπαστούνι του σαν να είναι αυτή η αιτία της απώλειας. Ανατριχιάσαμε όλοι στο γύρισμα.  

Ποιες λέξεις θα χρησιμοποιούσατε για να περιγράψετε την Κατρίν Ντενέβ; 

Γ. Σ.: Ψυχρή παρθένα, αλλά σταρ (με κεφαλαίο Σ)

Διαβάστε για την ταινία και δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.