Buzz

Ο Ράιαν Ο' Νιλ πρωταγωνιστής στον Τέρενς Μάλικ;

στα 10

Ο θρυλικός ηθοποιός κάνει το come back του στην επόμενη ταινία του Τέρενς Μάλικ «Knight of Cups» που βρίσκεται αυτή την εποχή σε γυρίσματα. Μας το ομολόγησε ο ίδιος. Στο ...twitter.

Ο Ράιαν Ο' Νιλ πρωταγωνιστής στον Τέρενς Μάλικ;

Ναι, η αμέσως επόμενη από το «Δέντρο της Ζωής» ταινία του Μάλικ είναι το «To The Wonder» - και όπως πρόσφατα μάθαμε θα κάνει την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ Βενετίας. Περιμένοντας όμως να τη δούμε, το ενδιαφέρον μας έχει ήδη μετακινηθεί στο νέο πρότζεκτ του πάλαι ποτέ ακριβοθώρητου δημιουργού - ο οποίος μάλλον βάλθηκε να αλλάξει τους σκηνοθετικούς του ρυθμούς.

Το «Knight of Cups» γυρίζεται αυτή την εποχή με πρωταγωνιστές την Νάταλι Πόρτμαν, Κρίστιαν Μπέιλ και Γουές Μπέντλεϊ, αλλά και δεύτερους ρόλους στους Ιμογκεν Πουτς, Φρίντα Πίντο, Τερέζα Πάλμερ.

Σήμερα όμως μαθαίνουμε άλλο ένα όνομα που κάπως μας συγκίνησε. Ο Ράιαν Ο' Νιλ εξομολογείται στο twitter την συμμετοχή του στο «Knight of Cups» και στην μνήμη μας ζωντανεύουν κινηματογραφικές στιγμές αυτού του μεγάλου ηθοποιού δίπλα σε μυθικούς σκηνοθέτες - Στάνλεϊ Κιούμπρικ («Barry Lyndon»), Πίτερ Μπογντάνοβιτς («Paper Moon»),Ρίτσαρντ Ατένμπορο («A Bridge Too Far»).

«Πέρασα μια υπέροχη μέρα στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τέρενς Μάλικ με τους υπέροχους Νάταλι Πόρτμαν και Κρίστιαν Μπέιλ» έγραψε στο τουιτ του ο Ο' Νιλ και το συνόδευσε με μία φωτογραφία έξω από το τροχόσπιτό του on location.

Δεν γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο για το ρόλο του (όπως δεν ξέρουμε και τίποτα για την πλοκή). Αυτό όμως που επίσης κυκλοφορεί ως φήμη είναι ότι ο Ο' Νιλ δεν είναι η μόνη έκπληξη του καστ. Επίσης από το twitter, διάφοροι κομπάρσοι δηλώνουν ότι γύρισαν σκηνές με τον Αντόνιο Μπαντέρας και τον Τζο Μανγκανιέλο («Magic Mike»).

Θα περιμένουμε με υπομονή τα νεότερα. Αλλωστε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα περισσότερο όταν έχεις να κάνεις με τον Τέρενς Μάλικ.

Να θυμίσουμε ότι ο πολυπράγμων, τελευταία, δημιουργός έχει πολλά ταυτόχρονα πρότζεκτς στα σκαριά, ανάμεσα στα οποία και το ντοκιμαντέρ «The Voyage of Time», που επικεντρώνεται στους φιλοσοφικούς, κοσμογονικούς συλλογισμούς του «Δέντρου της Ζωής» κι έχει την Εμα Τόμσον ως αφηγήτρια.