Buzz

O Ράιαν Γκόσλινγκ σώζει ζωές!

στα 10

Η σχεδόν καθημερινή μας ενημέρωση σχετικά με τον Ράιαν Γκόσλινγκ συνεχίζεται με μια ανεπιβεβαιώτη ιστορία που θέλει τον «Hey Girl!» Ράιαν να σώζει τη ζωή μιας Βρετανίδας στο κέντρο του Μανχάταν...

Flix Team
O Ράιαν Γκόσλινγκ σώζει ζωές!

Η είδηση έγινε γνωστή από το twitter της Λόρι Πένι, αρθογράφου και blogger από τη Βρετανία της οποίας το blog Penny Red ήταν υποψήφιο το 2010 για το βραβείο Οργουελ και η οποία έγραψε στο λογαριασμό της τα εξής:

«Κυριολεκτικά, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σώθηκα από τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Κυριολεκτικά. Αυτό συνέβη. Διέσχιζα την έκτη λεωφόρο με την καινούρια μου ροζ περούκα. Δεν κοίταζα στη σωστή κατεύθυνση επειδή είμαι από το Λονδίνο. Και τότε ο Ράιαν Γκόσλινγκ με τράβηξε μακριά από ένα ταξί που ερχόταν καταπάνω μου».

Ο New York Observer που δημοσίευσε την είδηση, συμπληρώνει πως κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει για την ώρα το γεγονός.

Φυσικά δεν είναι δύσκολο να το πιστέψεις, αφού ο Γκόσλινγκ έχει αποδείξει στο παρελθόν πως είναι ένας παραπάνω από ενεργός πολίτης όταν μεσολάβησε στη λεκτική και σωματική διαμάχη δύο άγνωστων ξανά στο κέντρο του Μανχάταν τον προηγούμενο χρόνο.

Οπως επίσης δεν είναι δύσκολο να πιστέψεις πως ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει σώσει πολλές ζωές, χωρίς απαραίτητα να κάνει τίποτα ιδιαίτερο από το να υπάρχει.

Διαβάστε περισσότερα για το «πως μπορεί να σας σώσει τη ζωή» ο Ράιαν Γκόσλινγκ