Buzz

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι δικός μου!

στα 10

Ποιος το αναφωνεί; Ποιος τον διεκδικεί; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι δικός μου!

Ενα νέο FunnyOrDie βίντεο μας ξεναγεί στην... άγνωστη ζωή του Ράιαν Γκόσλινγκ. Στο κομμάτι όπου ο ηθοποιός που έχει τρελάνει γυναίκες άντρες και ίσως και μερικά ζώα, προσπάθησε να μοιραστεί τις ταινίες του με τον ηθοποιό Λουκ Μπάρνετ. Οχι ο hey girl Ράιαν Γκόσλινγκ δεν το ξέρει, το ξέρει όμως και μας το αφηγείται ο Μπάρνετ.

Από το «Notebook» όπου η σκηνή της βροχής, της εξομολόγησης και του φιλιού είχε γραφτεί για αυτούς τους δύο, μέχρι το «Lars and the Real Girl» («το πιο εξευτελιστικό από όλα, καθώς, μετά από μήνες που δούλευα τον χαρακτήρα με αντικατέστησαν με μία φουσκωτή κούκλα! Μ' ένα sex toy!») ο Μπάρνετ περιγράφει και χαρίζει ακυκλοφόρητο υλικό από τις ταινίες του Γκόσλινγκ με τον ίδιο συμπρωταγωνιστή. Προτού κοπεί και «αντικατασταθεί».

Το αποτέλεσμα είναι ένα «αυτοβιογραφικό», αποκαλυπτικό φιλμάκι με τίτλο «Growing Up With Gosling» παραγωγής της FunnyOrDie ιστοσελίδας που μας έχει δώσει πολλές ακόμα παρωδίες κινηματογραφικής επικαιρότητας.

«Μεγαλώσαμε μαζί» εξομολογείται με σοβαρό ύφος στην κάμερα ο αδικημένος Μπάρνετ. «Στο δημοτικό παίζαμε σε θεατρικά του σχολείου. Ολοι όμως ζήλευαν αυτή τη σχέση. Σε μία περίπτωση εγώ έπαιξα τον Ρωμαίο. Ο Ράιαν τον Μερκούτιο. Κι όμως, αυτοί πήγαν κι ονόμασαν τελικά το έργο ''Ρωμαίο και Ιουλιέτα''!»

Οχι ο Μπαρνέτ δεν μεγάλωσε με τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Ο 29χρονος κωμικός μεγάλωσε στην Ουάσινγκτον και έχει συμμετάσχει σε ταινίας όπως το ανεξάρτητο «Sedona». Το κωμικό φιλμάκι «Growing Up With Gosling» πάντως θα παίξει σε φεστιβάλ, όπως το L.A. Comedy Fest που ξεκινάει στις 20 Απριλίου.

«Οι γυναίκες τον λατρεύουν. Οι άντρες θέλουν να του μοιάσουν. Ο ίδιος είναι καταπληκτικός τύπος αν τον γνωρίσεις!» λέει ο Μπάρνετ εξηγώντας γιατί επέλεξε τον Γκόσλινγκ για να στήσει αυτό το ψεύτικο βίντεο.

Πουλώντας τον εαυτό του ως κολλητό του Γκόσλινγκ πάντως, τον έχει ήδη βοηθήσει με τις γυναίκες: «Αν δεν μπορούν να έχουν αυτόν, βολεύονται και με τον κολλητό του - αυτό έμαθα!» λέει γελώντας ο Μπάρνετ.

Οπως καταλάβατε... the joke's on us!

Περισσότερος Ράιαν Γκόσλινγκ στο flix