Buzz

O Μπραντ Πιτ ενισχύει την καμπάνια για τους ομόφυλους γάμους!

στα 10

Γνωστός ακτιβιστής υπέρ των ομόφυλων γάμων, ο Μπραντ Πιτ ενισχύει την καμπάνια που έχει ξεκινήσει για να διασφαλίσει πως πριν τις επικείμενες εκλογές για τον επόμενο Πρόεδρο των Η.Π.Α., η ισότητα στο γάμο θα βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των δύο υποψήφιων.

O Μπραντ Πιτ ενισχύει την καμπάνια για τους ομόφυλους γάμους!

100.000 δολάρια μπορεί να ακούγονται λίγα, αν αναλογιστεί κανείς την περιουσία του Μπραντ Πιτ, αλλά η κίνησή του να ενισχύσει το Human Rights Campaign, τον μεγαλύτερο ακτιβιστικό οργανισμό της Αμερικής για την ισότητα των λεσβιών, γκέι, μπαϊσέξουαλ και τρανσέξουαλ αποτελεί περισσότερο μια κίνηση στρατηγικής που φιλοδοξεί να στρέψει τα φώτα σε ένα θέμα που μοιάζει να έχει μπει στο περιθώριο των προεκλογικών προγραμμάτων των δύο υποψήφιων Προέδρων, ακόμη και την τελευταία στιγμή πριν την έναρξη των εκλογών.

Με ένα μήνυμα του στο site του Human Rights Campaign ο Πιτ εξηγεί την κίνησή του, αν και είναι γνωστό πως τόσο αυτός όσο και η Αντζελίνα Τζολί υπήρξαν από τους πρώτους που πάλεψαν για την ισότητα στο γάμο έχοντας δηλώσει (και τηρήσει μέχρι στιγμής) πως δεν πρόκειται να παντρευτούν αν αυτό δεν μπορούν να το κάνουν όλοι οι Αμερικάνοι!

«Είναι απίστευτο πως οι ζωές και οι σχέσεις των ανθρώπων θα μπουν στις κάλπες σε λίγες ημέρες. Στο Μέιν, το Μέριλαντ, τη Μινεσότα και τη Γουάσινγκτον, οι ψηφοφόροι θα αποφασίσουν αν τα γκέι και λεσβιακά ζευγάρια - οι φίλοι και οι γείτονές μας - αξίζουν την ίδια προστασία όπως όλοι οι υπόλοιποι.

Ομως, αυτό είναι το σύστημα που έχουμε και δεν πρόκειται να σταματήσω ποτέ τον αγώνα για τα αγαπημένα και πιστά ζευγάρια να έχουν την ικανότητα να παντρευτούν. Ειδικά όταν οργανισμοί όπως το Ηuman Rights Campaign πολεμούν για αυτό καθημερινά.

Οπότε να τι θα κάνω. Αν συνεισφέρετε σε αυτήν την καμπάνια στις επόμενες 24 ώρες, θα διπλασιάσω το ποσό κάθε δολαρίου, μέχρι και τις 100.000 δολάρια. Αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία να κάνουμε τη διαφορά. Αν πιστεύετε τα ίδια που πιστεύω κι εγώ, δεν χρειάζεται να ρωτήσετε τον εαυτό σας τη μέρα μετα τις εκλογές, τι άλλο θα μπορούσατε να είχατε κάνει.

Το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στη ζωή, την ελευθερία και το κυνήγι της ευτυχίας είναι κατοχυρωμένο στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας της χώρας μας, αλλά ισχυρές και καλά χρηματοδοτημένες ομάδας γεμίζουν τον αέρα με ψέματα προσπαθώντας να αφαιρέσουν δικαιώματα από συγκεκριμένους ανθρώπους... και αυτό δεν μπορούμε να το ανεχτούμε.

Ας γράψουμε μαζί ιστορία.»

1

Μέχρι και την ημέρα των εκλογών το Human Rights Campaign θα έχει επενδύσει συνολικά 8 εκατομμύρια στην προσπάθεια του να περάσει σε όλες τις πολιτείες των Η.Π.Α. ο νόμος για το γάμο των ομοφύλων.

Μάθετε περισσότερα στο επίσημο site του Human Rights Campaign και διαβάστε εδώ περισσότερα για τη στάση του Χόλιγουντ απέναντι στους ομόφυλους γάμους.