Buzz

Ο Μπορν επέστρεψε. Ο… άλλος Μπορν!

στα 10

Πρώτο τρέιλερ για το «The Bourne Legacy». Will you give yourself to this program?

Ο Μπορν επέστρεψε. Ο… άλλος Μπορν!

Η «κληρονομιά του Μπορν», που σημαίνει, αντίο στον Ματ Ντέιμον και τον Πολ Γκρίνγκρας και καλημέρα στον Τζέρεμι Ρένερ, που εξελίσσεται σε action star ολκής και στον Τόνι Γκίλροϊ, που έχει γράψει τα σενάρια για όλους τους προηγούμενους Μπορν, αλλά τώρα και σκηνοθετεί, αρκετά χρόνια μετά το «Μάικλ Κλέιτον» και το «Duplicity».

Η ταινία «The Bourne Legacy» θα βγει στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 3 Αυγούστου και το πρώτο τρέιλερ (δείτε στο βίντεο παρακάτω) είναι τόσο μελανιασμένο, αινιγματικό και ατμοσφαιρικό που η αγωνία μοιάζει να ξεκινά από σήμερα. Η παρουσία του Εντουαρντ Νόρτον προσθέτει στα διαπιστευτήρια, μια και λίγοι ηθοποιοί μπορούν να φτάσουν την παγερή επιβολή του και ο Αλμπερτ Φίνεϊ χαρίζει το κύρος της σωστής περιπέτειας.

H ταινία, στην οποία εμφανίζονται ακόμα η Ρέιτσελ Βάις, ο Ντέιβιντ Στράδερν, η Τζόαν Αλεν κι ο Σκοτ Γκλεν, δεν είναι σίκουελ των προηγούμενων ταινιών με ήρωα τον Τζέισον Μπορν, αλλά μια ξεχωριστή ιστορία που περιλαμβάνει στοιχεία από την τριλογία αλλά αφοσιώνεται σε νέο πράκτορα, με το κωδικό όνομα Ααρον Μπορν. Γιατί, όπως λέει το τρέιλερ, «ποτέ δεν υπήρχε μόνο ένας Μπορν»! Αλλά πού να το ξέραμε;