Buzz

O Κρις Χεμσγουορθ διστάζει να βγάλει το μπλουζάκι του

στα 10

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι έπρεπε να πεισθεί για να γυρίσει μια γυμνόστηθη σκηνή στο «Thor: Ο Αρχοντας του Σκότους». Ναι, τελικά πείσθηκε.

O Κρις Χεμσγουορθ διστάζει να βγάλει το μπλουζάκι του

Οχι ότι δεν είχαμε δει τους κοιλιακούς ή τους θωρακικούς του μύες του θορ, στην πρώτη ταινία της σειράς, αλλά ο ηθοποιός ένοιωθε ότι μια δεύτερη εμφάνιση του ήρωα του ημίγυμνου, δεν βοηθούσε σε τίποτα την ταινία, εκτός από το να ευχαριστήσει τα μάτια των θεατών που αρέσκονται να βλέπουν θεούς της Σκανδιναβικής μυθολογίας, δίχως πολλά ρούχα.

Κάποτε, τέτοιου είδους παράπονα έρχονταν αποκλειστικά από νεαρές ηθοποιούς που αναγκάζονταν να δείχνουν κάτι παραπάνω σε κάθε τους ταινία, αλλά όπως είναι προφανές οι εποχές έχουν αλλάξει.

Σύμφωνα με τον Κρις Χέμσγουορθ χρειάσθηκε να πεισθεί από τον ίδιο τον Τζος Γουίντον για την ανάγκη ύπαρξης της σκηνής, στην οποία ο Θορ δείχνει το καλοχτισμένο κορμί του κάτω από φως του φεγγαριού του πλανήτη του Ασγκαρντ.

Ο Γουίντον τον έπεισε λέει ο ίδιος όταν του εξήγησε πως ο Θορ επιστρέφει από τη μάχη και πρέπει να ξεπλύνει το αίμα από πάνω του και μαζί την ένταση της μάχης. Και υποθέτουμε του εξήγησε επίσης ότι ένα μεγάλο ποσοστό από τους θεατές της ταινίας περιμένουν να δουν και πάλι τον Θορ να βγαίνει από τα ρούχα του. Με ή δίχως κάποιο καλό λόγο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας του Αλαν Τέιλορ «Thor: Ο Αρχοντας του Σκότους», το οποίο βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου.