Buzz

«I <3 NY»: Μηνύματα συμπαράστασης για την νέα τρομοκρατική επίθεση στην Νέα Υόρκη

στα 10

Με ευχές αυτός ο εφιάλτης επιτέλους να τελειώσει, πλήθος κόσμου έσπευσε να δείξει την συμπαράστασή του στα social media για την νέα τρομοκρατική επίθεση που έπληξε χτες, για άλλη μια φορά, την Νέα Υόρκη.

«I <3 NY»: Μηνύματα συμπαράστασης για την νέα τρομοκρατική επίθεση στην Νέα Υόρκη

Πλήθος κόσμου στέλνει την σκέψη του με μηνύματα συμπαράστασης στην Νέα Υόρκη η οποία δέχθηκε, για άλλη μια φορά, χτες το βράδυ ώρα Ελλάδος (απόγευμα τοπική ώρα) νέα τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο του Μανχάταν, λίγα μόλις τετράγωνα μακριά από το μνημείο των Δίδυμων Πύργων, με τραγικό απολογισμό μέχρι στιγμής 8 νεκρούς και 15 τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άντρας ο οποίος οδηγούσε ένα μικρό φορτηγό έπεσε πάνω σε ανθρώπους διασχίζοντας με μεγάλη ταχύτητα μια λωρίδα για ποδήλατα, για να συγκρουστεί τελικά πάνω σε ένα σχολικό λεωφορείο. Ο τραγουδιστής Τζος Γκρόμπαν, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την στιγμή στην περιοχή, ανέβασε τα παρακάτω στον λογαριασμό του στο twitter.

Πολλοί ήταν και εκείνοι οι οποίοι ένωσαν τις φωνές τους στα social media για να δείξουν την συμπαράσταση τους στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και στην πόλη της Νέας Υόρκης που άλλη μια φορά δοκιμάζεται από κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα, εύχοντας παράλληλα να έρθει και ένα τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη που ζει ολόκληρος ο κόσμος.