Buzz

Μπενίσιο Ντελ Τόρο - Χοακίν Φινιξ στη νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον

στα 10

Κρατώντας τον Χοακίν Φίνιξ και αλλάζοντάς του παρτενέρ στο πρόσωπο του Μπενίσιο Ντελ Τόρο, ο Πολ Τόμας Αντερσον αφήνει πίσω του το «The Master» και ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του «Inherent Vice», βασισμένου στο ομώνυμο βιβλίο του Τόμας Πίντσον. Ανυπομονούμε ήδη...

Μπενίσιο Ντελ Τόρο - Χοακίν Φινιξ στη νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον

Γνωρίζαμε ήδη πως ο Πολ Τόμας Αντερσον θα μεταφέρει στην οθόνη το «Inherent Vice» του Τόμας Πίντσον, συνεχίζοντας και με αυτήν την ταινία τη συνεργασία του με τον Χοακίν Φίνιξ που τον έβγαλε κάτι παραπάνω από ασπροπρόσωπο στο αριστουργηματικό «The Master».

Γνωρίζαμε επίσης πως ο Αντερσον διασκέδασε γράφοντας το σενάριο που βασίζεται πάνω στο βιβλίο του Πίντσον (κυκλοφορεί και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Καστανιώτη, με τον τίτλο «Εμφυτο Ελάττωμα»), το οποίο εκτυλίσσεται στο Λος Αντζελες, το χειμώνα του ’69 και το καλοκαίρι του’70, όταν η σύλληψη και η δίκη του Τσαρλς Μάνσον επικρατούσε στα media. Ηρωας είναι ο Ντοκ Σπορτέλο, ένας μπαφάκιας ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο οποίος συναντά τυχαία μια παλιά του κοπέλα κι εμπλέκεται άθελά του στο δικό της σχέδιο απαγωγής ενός ζάπλουτου μεγαλοεργολάβου, τον οποίο εκείνη τυχαίνει να αγαπάει.

2

Στο ρόλο του Σπορτέλο ο Χοακίν Φίνιξ μοιάζει να βρίσκεται και πάλι στο στοιχείο του (με έμφαση στο «μπαφάκιας»), ενώ μόλις πρόσφατα ακούστηκε πως μαζί του θα συμπρωταγωνιστήσει ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο στο ρόλο του δικηγόρου του Σπορτέλο, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο πλάι του ξεμπλέκοντάς τον από τις δυσάρεστες καταστάσεις στις οποίες μπλέκει.

Πράγμα που κάνει το όλο πρότζεκτ ακόμη πιο ενδιαφέρον, ειδικά αν επιβεβαιωθεί πως το καστ θα συμπληρωθεί με την προσθήκη της Σαρλίζ Θερόν που ακούγεται εδώ και καιρό στο ρόλο της πρώην ερωμένης του Σπορτέλο, αλλά και όταν μάθουμε ποιοί άλλοι θα ζωντανέψουν το σύμπαν του Πίντσον στη μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για το «Inherent Vice».