Buzz

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Τζούλια Ρόμπερτς και το «Money Monster»: Τρέιλερ για τη νέα ταινία της Τζόντι Φόστερ

στα 10

Θρίλερ ομηρίας μαζί με πολιτικό κατηγορώ και θεαματικό καστ: η Τζόντι Φόστερ είναι έτοιμη για την επόμενη σκηνοθετική επιτυχία της.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Τζούλια Ρόμπερτς και το «Money Monster»: Τρέιλερ για τη νέα ταινία της Τζόντι Φόστερ

Μπορεί το «Beaver» να τράβηξε πάνω του τα βλέμματα λόγω των παρελκόμενων του πρωταγωνιστή του, του «I deserve my b.j.» Μελ Γκίμπσον, ή να δίχασε τους κριτικούς με το βάρος να πέφτει στην απορία, αλλά από τότε πέρασαν 5 χρόνια κι η Τζόντι Φόστερ δεν το βάζει κάτω. Συνεχίζει δυναμικά τη σκηνοθετική της καριέρα στο σινεμά, μετά από δύο επεισόδια του «Orange Is the New Black» κι ένα του «House of Cards».

Διαβάστε τη συνέντευξη της Τζόντι Φόστερ στο Flix, «Ο Αλλος Εαυτός της Τζόντι Φόστερ»

money monster 607

Η νέα ταινία που σκηνοθετεί η Τζόντι Φόστερ λέγεται «Money Monster» κι είναι ένα mediaκό θρίλερ. Η ταινία παρακολουθεί μια περίπτωση ομηρίας που μεταδίδεται ζωντανά στην τηλεόραση. Κεντρικός ήρωας είναι ένας οικονομολόγος που δίνει τηλεοπτικές συμβουλές για το χρηματιστήριο, στην εκπομπή «Money Monster», τον οποίο παγιδεύει ένας ένοπλος άντρας που έχει πέσει θύμα των οδηγιών του.

Δείτε τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο νέο τρέιλερ «Hail, Caesar!»

money monster 607

Τοn πρωταγωνιστικό ρόλο του οικονομολόγου αναλαμβάνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ (κρατώντας και θέση παραγωγού μαζί με τον Γκραντ Χέσλοβ), η Τζούλια Ρόμπερτς κρατά το ρόλο της παραγωγού της εκπομπής που αναγκάζεται να διαπραγματευτεί τη ζωή του παρουσιαστή της και τον οργισμένο τρομοκράτη υποδύεται ο Τζακ Ο' Κόνελ.

Δείτε την Τζούλια Ρόμπερτς στο «Μυστικό στα Μάτια τους» που βγαίνει σύντομα στις ελληνικές αίθουσες

money monster 607

Το «Money Monster» έχει ημερομηνία εξόδου στην Αμερική τις 13 Μαΐου, πράγμα που σημαίνει ότι προσφέρεται για γεμάτη δημοσιότητα και star power πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών. Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μάς προετοιμάζει για ένταση και δυνατό ρυθμό, ελπίζουμε ωστόσο σεναριακά να εμπλουτίζει τα κλισέ του σε-κάθε-πλάνο-έχω-το-δολάριο-φόντο, του «μπορεί να κρατώ το όπλο αλλά δεν είμαι εγώ ο εγκληματίας», ή του «είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε κομπιούτερ, έχουμε συνείδηση», πάντως το «Devils & Dust» του Μπρους Σπρίνγκστιν δίνει τον πονεμένα αμερικανικό τόνο. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Θυμηθείτε γιατί όλοι θέλουν (κολασμένα) τον Τζακ Ο' Κόνελ!