Buzz

Mondo Posters: Oscar Edition

στα 10

Τα εναλλακτικά κινηματογραφικά πόστερ της Mondo αποτελούν το ιερό δισκοπότηρο κάθε συλλέκτη κι αυτή την Κυριακή στην διάρκεια της απονομής των Οσκαρ, ετοιμάζουν μια έκπληξη.

Mondo Posters: Oscar Edition

Είναι η δεύτερη χρονιά που η Mondo Posters ετοιμάζει αφίσες για κάποιες από τις υποψήφιες ταινίες, οι οποίες είναι όπως πάντα, απλά υπέροχες.

Αυτή τη φορά, επιλέχθηκαν τρεις ταινίες, «Οι Αθλιοι» του Τομ Χούπερ, το «The Master» του Πολ Τόμας Αντερσον και το «Paranorman» των Κρις Μπάτλερ και Κρις Φελ και τα πόστερ ανατέθηκαν στον Ολι Μος, τον Λοράν Ντιριέ και στους DKNG αντίστοιχα.

Και τα τρία θα κυκλοφορήσουν σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό και θα διατεθούν προς πώληση μέσα από την σελίδα της Mondo στην διάρκεια της απονομής των Οσκαρ. Και πιθανότατα δεν θα είναι τα μόνα αφού υπάρχουν υποψίες πως υπάρχουν πόστερ και για άλλες υποψήφιες ταινίες που θα αποκαλυφθούν μόνο εκείνη την ώρα.

Προς το παρόν, δείτε τα τρία πόστερ πιο κάτω.

1

2

3

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή οσκαρική κούρσα στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς και θυμηθείτε την αποκλειστική ζωντανή μετάδοση των Οσκαρ από τη Νova στις 3.30 ώρα Κυριακής 24 Φεβρουαρίου προς Δευτέρα ξημερώματα.