Buzz

Ο Σεμπάστιαν Σταν και η Ντενίζ Γκαφ στο «Monday» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου

στα 10

Διεθνής παραγωγή με γυρίσματα στην Ελλάδα, βασικό παραγωγό τη Faliro House και πρωταγωνιστή τον Σεμπάστιαν Σταν (βλ. The Winter Soldier από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel). Αυτή είναι η νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου μετά το «Suntan».

Flix Team
Ο Σεμπάστιαν Σταν και η Ντενίζ Γκαφ στο «Monday» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου

Δύο χρόνια μετά την έξοδο του «Suntan», το γύρο του στον κόσμο και την απόφαση του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου να κυνηγήσει μια καριέρα στην Αμερική, μαθαίνουμε και επίσημα (την είδηση δημοσίευσε το Deadline) πως η νέα του ταινία θα είναι μια ελληνοαμερικάνικη συμπαραγωγή, με παραγωγούς τον Χρήστο Β. Κωνσταντακόπουλο (Faliro House), τον Ντέιμιαν Τζόουνς («The Iron Lady»), τον Μπράιαν Κάβανο - Τζόουνς («Loving») και executive producer τον Φρεντ Μπέργκερ (ανάμεσα σε άλλα και στο «La La Land»).

Το σενάριο έχει γραφτεί από τον ίδιο τον Αργύρη Παπαδημητρόπουλο και τον Ρομπ Χέις και αφηγείται την ιστορία δύο Αμερικάνων που ζουν στην Ελλάδα και προσπαθούν να δοκιμάσουν αν η σχέση τους αντέχει στο χρόνο. Τους κεντρικούς ρόλους κρατούν ο Σεμπάστιαν Σταν (είναι ο γνωστός σε όλους «The Winter Soldier» από τις περιπέτειες του «Captain America» και των «Avengers») και η Ιρλανδή Ντενίζ Γκαφ, με θεατρική εμπειρία (πιο πρόσφατα στο «Angels in America», όπου και ήταν υποψήφια για βραβείο Τόνι) και συμετοχές στο «Jimmy's Hall» του Κεν Λόουτς και το επερχόμενο «Colette».

Denise Gough Ντενίζ Γκαφ

Sebastian Stan Σεμπάστιαν Σταν

Ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος δήλωσε στο Deadline: «Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν πλέον τη διάθεση να μπουν σε δυνατές σχέσεις. Και αυτό με θλίβει. Η ιστορία της Κλόε και του Μίκι είναι μια πολύ ειλικρινής ματιά σε μια σχέση με στοιχεία που όλοι θα αναγνωρίσουν από δικές τους εμπειρίες. Δεν βλέπω την ώρα να βάλω τους απίστευτα ταλαντούχους Ντενίζ και Σεμπάστιαν μπροστά από την κάμερα και να τους κινηματογραφήσω σε υπέροχα σκηνικά, μέρη που ξέρω σαν την παλάμη του χεριού μου και να δουλέψω με μια ομάδα παραγωγών που έχουν κάνει μερικές από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες.»

Ακολουθούν διάφορες φωτογραφίες από το Instagram που επιβεβαιώνουν το γεγονός πως ο Σεμπάστιαν Σταν είναι στην Ελλάδα και πως το #mondaythemovie αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα.

Greece. The place of God's. The place of #mondaythemovie with @imsebastianstan.

A post shared by YAW Channel (@yawchannel) on