Buzz

«Mistress America». O Νόα Μπόμπακ συναντά ξανά την Γκρέτα Γκέργουιγκ στην Times Square

στα 10

Και το πρώτο τρέιλερ δείχνει ότι ο «κεραυνός» του «Frances Ha» μπορεί να χτυπήσει για δεύτερη φορά!

«Mistress America». O Νόα Μπόμπακ συναντά ξανά την Γκρέτα Γκέργουιγκ στην Times Square

Με κάποιο τρόπο η Γκρέτα Γκέργουιγκ μοιάζει να είναι η Φράνσις λίγα χρόνια μετά από εκείνη την ταινία που μας έκανε να θέλουμε να τρέξουμε στους δρόμους σχεδόν χορεύοντας το «Modern Love» του Ντέιβιντ Μπόουι.

Στο «Mistress America», την δεύτερη ταινία του Μπόμπακ φέτος μετά το «While We're Young», η Γκέργουιγκ είναι η Μπρουκ, μια τριαντάρα που ζει στην Times Square και που μια μέρα δέχεται ένα τηλεφώνημα από την 20χρονη Τρέισι, της οποίας η μητέρα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον πατέρα της Μπρουκ.

Οι δυο γυναίκες θα γίνουν σύντομα ετεροθαλείς αδελφές και κάπως έτσι αποφασίζουν να κάνουν παρέα, με τη νεότερη από τις δυο να παρασύρεται από τον λίγο τρελό, νεοϋορκέζικο κόσμο της μεγαλύτερης και τον παράξενο τρόπο που βλέπει τη ζωή.

Γεμάτο ενέργεια, με ένα χιούμορ που θυμίζει ξεκάθαρα Γουντι Αλεν και με τις Γκέργουιγκ και Λόλα Κερκ να δείχνουν αξιαγάπητες σε κάθε πλάνο, το «Mistress America» έρχεται με μερικές εξαιρετικές κριτικές από το Sundance και μοιάζει με μια ταινία που θέλουμε να δούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

miss america poster 607

Διαβάστε ακόμη: 20 ταινίες από το Sundance 2015