Buzz

«Μη γονατίζεις σε κανέναν»: Ο «Αδάμαστος» καταφτάνει στις αίθουσες!

στα 10

Μετά την πρώτη του προβολή στις Νύχτες Πρεμιέρας, το «Αδάμαστος: Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα» του Θάνου Κερμίτση βγαίνει στις αίθουσες στις 14 Νοεμβρίου δοκιμάζοντας τις αντοχές του κοινού στην πρώτη επική ταινία φαντασίας made in Greece.

«Μη γονατίζεις σε κανέναν»: Ο «Αδάμαστος» καταφτάνει στις αίθουσες!

Βασισμένoς στο ομώνυμο κόμικ του Γιάννη Ρουμπούλια, που ξεκίνησε να εκδίδεται το 2005, ο «Αδάμαστος: Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα» εκτυλίσσεται 200 χρόνια μετά το τέλος του κόμικ και αφηγείται την ιστορία ενός σκληρού πολεμιστή, του Ντράγκαρ, από τις περιοχές του Βορρά, ο οποίος έιναι σκλάβος ενός ιδιοκτήτη μονομάχων, του Φλάβιου και λαμβάνει μέρος βρώμικες μονομαχίες για χρήμα και δόξα. Η μοίρα φέρνει τον Ντράγκαρ κοντά στον τόπο του για μια ακόμη φορά, καθώς ο Φλάβιος τον οδηγεί μαζί με άλλους μονομάχους στην Επαυλη του Στρατηγού Ακιλόνιου, προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνες που οργανώνονται προς τιμήν της κόρης του Στρατηγού, της κακομαθημένης Βαλέρια. Οι σκέψεις του Ντράγκαρ βρίσκονται πάντα πίσω στον τόπο του και στην γυναίκα του την Μπρέννα που εγκατέλειψε τέσσερα χρόνια πριν.

Μετά από πολύ καιρό προετοιμασίας, χρηματοδότησης μέσω crowdfunding και ενός hype που κορυφώθηκε με τις sold out προβολές της ταινίας στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας και τη βράβευσή της στην κατηγορία καλύτερων κοστουμιών και σκηνικών στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κύπρου, ο «Αδάμαστος: Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα» του Θάνου Κερμίτση ετοιμάζεται για την έξοδο του αποκλειστικά στον κινηματογράφο Ιντεάλ από τις 14 Νοεμβρίου από την εταιρεία διανομής Filmboy Pictures.

Οπως μας είχε περιγράψει ο ίδιος ο Θάνος Κερμίτσης σε συνέντευξή του στο Flix ο «Αδάμαστος είναι μια μεγάλου μήκους ταινία. Ανεξάρτητη παραγωγή, χρηματοδοτούμενη απο τον κόσμο, ανήκει στο είδος της επικής φαντασίας και είναι μια ιστορία χαρακτήρων σε έναν φανταστικό κόσμο,μια περιπέτεια,ένα ταξίδι που μιλάει για την Αδάμαστη Θέληση του Ανθρώπου να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο προκειμένου να φτάσει τον στόχο του.»

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Θάνου Κερμίτση στο Flix.

Δείτε παρακάτω την επίσημη αφίσα της ταινίας, το καινούριο τρέιλερ, δύο σκηνές από την ταινία και μια σειρά νέων φωτογραφιών και θυμηθείτε το (επίκαιρο) σύνθημα της: «Μη γονατίζεις σε κανέναν».

2




2

2

2

2

3

4

5

Περισσότερα για τον «Αδάμαστο» στην επίσημη σελίδα της ταινίας και στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Διαβάστε ακόμη: