Buzz

Magic Mike: κορίτσια, βρέχει άντρες!

στα 10

Ενα ακόμα teaser υπό τους ήχους του «It's Raining Men» αποκαλύπτει την ατμόσφαιρα της ταινίας και λίγο ακόμα δέρμα των Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζο Μανγκανιέλο, Μάθιου ΜακΚόνεχι.

Magic Mike: κορίτσια, βρέχει άντρες!
Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζο Μανγκανιέλο, Μάθιου Μακόνεχι σε φωτογράφηση του Entertainment Weekly

Οχι το trailer του «Magic Mike» δεν μας έπεισε ιδιαίτερα ότι θα δούμε κάτι άξιο λόγου (παρόλο που τον στηρίζουμε τον Στίβεν Σόντερμπεργκ, ακόμα και στις, αρκετές, αποτυχίες του). Η αφαιρετικά αυτοβιογραφική ταινία για την αρχή της καριέρας του Τσάνινγκ Τέιτουμ μοιάζει βουτηγμένη στα κλισέ και στην εύκολη κωμωδία.

Ομως το νέο teaser που αποκαλύπτει ένα «It's Raining Men» νούμερο από το strip club των αγοριών, μας έκανε να γελάσουμε. Ναι, σε μαγαζί που οι strippers μοιάζουν με τον Τζο Μανγκανιέλο κι ο bouncer έχει το στέρνο του Μάθιου ΜακΚόνεχι, θα καταθέταμε κι εμείς τα πεντοδόλαρά μας.

«Κυρίες μου, ο νόμος απαγορεύει το άγγιγμα. Αλλά στο κοινό βλέπω αρκετές γυναίκες έτοιμες για παρανομίες. Και το μαγαζί δεν έχει ούτε έναν μπάτσο..»

Πάνω σ' αυτό, ο Τζο Μανγκανιέλο (σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο flix και θα διαβάσετε σε λίγες μέρες!) ομολόγησε ότι .. τα έχασε: «Το ανδρικό γυμνό έχει μία δική του εντελώς κοινωνική αντίληψη. Νιώθω ότι γύρισα μία σουρεαλιστική κωμωδία κι όχι ένα σοβαρό έργο στο οποίο βγάζω τα ρούχα μου ως βιοπαλαιστής! Δεν υπάρχει ''δράμα'' ακριβώς στη ζωή ενός stripper. Παραδείγματος χάρη: σ' ένα μαγαζί με γυναίκες strippers δε θα τολμούσε κανείς να αγγίξει. Οι μπράβοι θα τον πέταγαν έξω, θα έτρωγε ξύλο. Στα ανδρικά μαγαζιά γίνεται της κακομοίρας. Για να γυρίσουμε μία σκηνή μου φωνάξαμε extras - γυναίκες που βρήκαμε να συχνάζουν σε τέτοια μαγαζιά. Ο Στίβεν φώναξε ''action'' και ξαφνικά δεκάδες ζευγάρια χέρια με χάιδευαν, με έτριβαν, με χούφτωναν, περνούσαν κάτω από το εσώρουχό μου!»

Περισσότερα για το «Magic Mike», εδώ...

Tags: Magic Mike