Buzz

Μα τους χίλιους γιγαντιαίους αστακούς! Τρέιλερ για το «Empires of the Deep»

στα 10

Πείτε το και υποθαλάσσιο «Avatar», αλλά αυτό το πανάκριβο 3D υπερθέαμα, μοιάζει να έχει την ευφυία αχιβάδας και υπόσχεται κάτι που θα μπορούσε να είναι μια από τις χειρότερες ταινίες που είδατε ποτέ!

Μα τους χίλιους γιγαντιαίους αστακούς! Τρέιλερ για το «Empires of the Deep»

Γοργόνες και τρίτωνες, βυθισμένα βασίλεια, κοπάδια (πως αλλιώς να τα πεις;) από πολεμιστές και (ναι!) γιγαντιαίοι αστακοί που πολεμούν ο ένας τον άλλο, σε έναν γαλάζιο βυθό. Οι εικόνες που περιέχει το τρέιλερ του «Empires of the Deep» μοιάζουν να βγήκαν από το μυαλό του Ζακ Ιβ Κουστό μετά από την κατανάλωση μπόλικου LSD ή από το στομάχι ενός θαλάσσιου τέρατος που κατάπιε το «Avatar» τον «Ανθρωπο από την Ατλαντίδα» και το «Flash Gordon» και μετά... ρεύτηκε. Κι όμως αυτό το αμερικανο-κινέζικης παραγωγής έπος, που βρίσκεται στα σκαριά εδώ και δύο χρόνια αποτελεί μια από τις πιο ακριβές 3D παραγωγές που έχουν γυριστεί μέχρι σήμερα, κι έχει για πρωταγωνίστρια την νέα μούσα του Τέρενς Μάλικ (ΟΚ, όταν πήρε τη δουλεία ήταν ακόμη σχεδόν μοντέλο) Ολγα Κιριλένκο.

Το φιλμ που είναι σκηνοθετημένο από τους Μάικλ Φρεντς και Τζόναθαν Λόρενς (αν και ο τελευταίος εγκατέλειψε την απόπειρα κάπου στα μισά) και φιλοξενεί τον κάμεραμαν του «Avatar» Αντονι Αρεντ στην 3D κινηματογράφηση. Με το μπάτζετ να αγγίζει τα 130 εκατομμύρια δολάρια, το φιλμ, πνευματικό παιδί ενός πολυεκατομμυριούχου κτηματομεσίτη, μοιάζει να οδεύει προς τον δρόμο μιας γιγαντιαίας οικονομικής καταστροφής, εκτός κι αν οι θεατές της Κίνας αποφασίσουν ότι μια βουτιά στα νερά του απόλυτου κακού γούστου είναι αυτό που χρειάζονται και διασώσουν με την μαζική προσέλευσή τους στις αίθουσες αυτό το υγρό ναυάγιο.

Οσο για τον υπόλοιπο πλανήτη; Δείτε το τρέιλερ παρακάτω και αναρωτηθείτε, αν ο κόσμος χρειάζεται στ' αλήθεια να δει μια τέτοια ταινία...