Buzz

Μ ή μη, η Τζούντι Ντεντς είναι απλά υπέροχη!

στα 10

Και το αποδεικνύει σε ένα σκετσάκι του Funny or Die, που διαμαρτύρεται με τον δικό της τρόπο για την καταλληλότητα του «Philomena» στην Αμερική.

Μ ή μη, η Τζούντι Ντεντς είναι απλά υπέροχη!

Η ταινία του Στίβεν Φρίαρς στην οποία η Ντεντς πρωταγωνιστεί μαζί με τον Στίβεν Κούγκαν, είναι η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας που πενήντα χρόνια αφού ο γιος της δόθηκε για υιοθεσία παρά τη θέλησή της αποφασίζει να τον ψάξει με την βοήθεια ενός δημοσιογράφου, τον οποίο υποδύεται ο Στίβ Κούγκαν.

Η ταινία ενθουσίασε το φεστιβάλ της Βενετίας και του Τορόντο και μοιάζει μια από αυτές που ήδη έχουν προβάδισμα στην κούρσα των Οσκαρ. Μόνο που σύμφωνα με την αμερικάνικη επιτροπή καταλληλότητας των ταινιών την MPAA, εξ αιτίας κάποιων λέξεων το φιλμ δεν είναι κατάλληλο για όλους, αλλά «Restricted», κάτι που περιορίζει τις δυνατότητές του να βρει το κοινό που θα του άξιζε σύμφωνα με την εταιρία διανομής του, την Weinstein Company.

Για να διαμαρτυρηθούν με τον δικό τους τρόπο, η Τζούντι Ντεντς επιστρέφει στον ρόλο της Μ από την σειρά ταινιών του Τζέιμς Μποντ και ο Στιβ Κούγκαν υποδύεται τον πράκτορα 002, τον οποίο, θα θέλαμε να έχουμε κι εμείς στην διάθεσή μας είναι η αλήθεια.

Γιατί εκτός των άλλων, εμείς έχουμε δει το «Jack and Jill» με τον Ανταμ Σάντλερ...