Buzz

Η Λίντσεϊ φοράει μόνο την περούκα της Μέριλιν (και τίποτα άλλο!)

στα 10

Διέρρευσε η αλά Μέριλιν Μονρόε γυμνή φωτογράφηση της Λίντσεϊ Λόχαν για το εορταστικό Playboy, που θα κυκλοφορήσει εσπευσμένα σε λίγες μέρες. Χρόνια πολλά αγόρια, λοιπόν!

Η Λίντσεϊ φοράει μόνο την περούκα της Μέριλιν (και τίποτα άλλο!)

Μία εβδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία του Playboy Ιανουαρίου, το οποίο έχει εξώφυλλο και centerfold την Λίντσεϊ Λόχαν, ένας χάκερ κατάφερε να υποκλέψει τις φωτογραφίες και να τις κυκλοφορήσει μέσω διαδικτύου.

Οχι μόνο το άρθρο της Λόχαν (η συνέντευξή της και 10 γυμνές πόζες), αλλά και ολόκληρο το τεύχος Ιανουαρίου, υπήρχαν διαθέσιμα για αγορά στο site Worldmags.net, ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που έχει βάση την Ουκρανία. Ενας Ρώσος χάκερ ομολόγησε ότι βρήκε πρόσβαση σε 200 ξεχωριστούς φακέλους (ο καθένας περιείχε και από μία σελίδα του περιοδικού), και μετά απλά συναρμολόγησε το αποτέλεσμα: στα χέρια του είχε ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό τεύχος!

«Ηταν απλό!» δήλωσε στα αμερικανικά πρακτορεία ειδήσεων, τα οποία όμως δεν αποκάλυψαν την ταυτότητά του.

Ο διαδικτυακός πειρατής εξήγησε ότι είναι «χόμπι του» να ψάχνει sites που μοιράζονται περιεχόμενο και ότι το έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Ποιος είναι εκείνος που τα αποθηκεύει στα sharing sites είναι μία άλλη υπόθεση (κι εκεί βρίσκεται η ίδια η υποκλοπή). «Δεν με νοιάζει και δεν το ψάχνω» είπε.

Ο Χιου Χέφνερ πόσταρε το Twitter ότι το τεύχος Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο «λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος και διαρροής στο Internet».

«Κάποιος πήρε τις φωτογραφίες της Λίντσεϊ Λόχαν από το τεύχος Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου και τις πόσταρε στο διαδίκτυο χωρίς την άδειά μας» ήταν η επίσημη ανακοίνωση του Playboy. Εμείς δε θα αποκαλύπταμε επισήμως το υλικό πριν τις 15 Δεκεμβρίου...»

Η Λόχαν φημολογείται ότι πληρώθηκε 1 εκ. δολάρια για αυτή τη φωτογράφηση, ποσό που το περιοδικό πιστεύει ότι θα πάρει πίσω πολλαπλό από τις πωλήσεις. Μόνο που μία τέτοια διαρροή θα τους κοστίσει. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα επηρεάσει τις πωλήσεις» σχολίασε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Playboy, Γκλεν Σέλιγκ. «Εκτός κι αν υπάρχουν απίστευτα άλλα άρθρα στο τεύχος, γιατί να αγοράσει κανείς το περιοδικό αν μπορεί να βρει τις φωτογραφίες του centerfold στο διαδίκτυο;»

Προς το παρόν δεν υπάρχουν νεότερα για το αν το περιοδικό θα προβεί σε μηνύσεις.

Κι όσο για τις φωτογραφίες τις ίδιες (εμείς δημοσιεύουμε τις ... σεμνότερες), η ίδια η Λόχαν τις είχε χαρακτηρίσει «σικάτες» κι ένα «φόρο τιμής στην Μέριλιν Μονρόε και την αντίστοιχη δική της φωτογράφηση στο τεύχος του 1953...»

Η Λόχαν έχει ξαναμπεί στο δέρμα της Μέριλιν: το 2008 είχε αναπαραστήσει την τελευταία γυμνή φωτογράφηση της σταρ (το 1962) για το περιοδικό New York Magazine.

Αν φτάσατε να διαβάζετε μέχρι αυτές τις γραμμές, μπράβο: όντως είστε από τους αναγνώστες που παίρνουν το Playboy για τα ... κείμενα!