Buzz

To «Οντως Φιλιούνται;» του Γιάννη Κορρέ φτάνει στο σινεμά ακριβώς τη στιγμή που το χρειαζόμασταν

στα 10

Ρομαντικό, μελαγχολικό, σινεφιλικό, αστείο, πειραγμένο, αληθινό, το διαρκώς αναπάντεχο - σαν μια σχέση που δεν σταματάει να σε εκπλήσσει διαρκώς - ντεμπούτο του Γιάννη Κορρέ θα προβάλλεται στο Αστορ από τις 19 Οκτωβρίου.

Flix Team
To «Οντως Φιλιούνται;» του Γιάννη Κορρέ φτάνει στο σινεμά ακριβώς τη στιγμή που το χρειαζόμασταν

Ενα ζευγάρι που δοκιμάζει να υπάρξει σε μια σχέση, στην Αθήνα του σήμερα, με τα φώτα μιας πόλης που τρεμοσβήνουν με το ίχνος μιας μάσκαρας (ή eyeliner) που τρέχει σ’ ένα μάγουλο, με πράξεις που μπορεί να είναι μαζί και προβληματικές και χαριτωμένες, με τον ήχο μιας τσιχλόφουσκας, με την φιγούρα του Τακέσι Κιτάνο στο φόντο, με την μουσική του The Boy που εδώ κρατά και μαχαίρι.

Αυτό είναι το «Οντως Φιλιούνται;» του Γιάννη Κορρέ, η ιστορία, δηλαδή του Ντάνυ και της Στέλλας που, λίγο πριν τα τριάντα, ανήκουν σε μία γενιά που δεν έχει ακόμα καθοριστεί. Ισως διότι οι εξελίξεις που την διαμορφώνουν ακόμα τρέχουν. Και όσο οι εξελίξεις τρέχουν ο Ντάνυ και η Στέλλα ζουν τη πρώτη φάση της σχέσης τους. Η επίσκεψη του Αχιλλέα στο σπίτι του Ντάνυ γίνεται αφορμή για μία συζήτηση γύρω από το τι σημαίνει να υπάρχεις στην σύγχρονη πραγματικότητα και παράλληλα μας παραπέμπει στο χρονικό της σχέσης τους, από το Α ως το τώρα.

kissing 607

Οντως Φιλιούνται; 607

Οντως Φιλιούνται

Ακριβώς τη στιγμή που το χρειαζόμασταν περισσότερο, το «Οντως Φιλιούνται», με πρωταγωνιστές τον Θανάση Πετρόπουλο, την Ηρώ Μπέζου και τον Ομηρο Πουλάκη φτάνει στο Αστορ στις 19 Οκτωβρίου για τις πιο... ρομαντικές προβολές του μήνα.

Δείτε παρακάτω ένα δείγμα από το αξιολατρευτα μελαγχολικό σύμπαν του και ακούστε το τραγούδι από τη Δεσποινίς Τρίχρωμη που χάρισε τον τίτλο στην ταινία.



Οντως Φιλιούνται του Γιάννη Κορρέ Σενάριο – Σκηνοθεσία - Γιάννης Κορρές / Παίζουν οι: Θανάσης Πετρόπουλος, Ηρώ Μπέζου, Ομηρος Πουλάκης, Αναστασία Κονίδη, Ελευθερία Παπαδοπούλου, The Boy, Κατερίνα Παπανδρέου, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Κατερίνα Ζησούδη, Τζωρτζίνα Λιώση / Παραγωγή - Zero – Zero, EKK, Γιάννης Κορρές / Εκτέλεση Παραγωγής - Μαρία Καραγιαννάκη / Διεύθυνση Φωτογραφίας - Αλέξης Πηλός / Διεύθυνση Παραγωγής - Νίκη Σαλιαγκοπούλου / Μοντάζ - Ιωάννα Πογιαντζή / Σκηνικά - Δάφνη Κούτρα / Κοστούμια - Δέσποινα Χειμώνα / Ήχος - Νίκος Τριανταφύλλου – Ηρακλής Βλαχάκης / Μουσική - The Boy / Βοηθός Σκηνοθέτη - Καρίνα Λογοθέτη / Βοηθός Σκηνοθέτη (pre – production) - Νεφέλη Ράπτη / Σκρίπτ - Ζαμπέλα Χαβιάρα / Μακιγιάζ - Τζωρτζίνα Σιδέρη / Τραγούδι - Δεσποινίς Τρίχρωμη / Βοηθοί οπερατέρ - Κώστας Μπάμπης, Καλλιόπη Πέρδικα, Ραφαήλ Τσάκαλος. Σταμάτης Κούρος, Δημήτρης Κοτσέλης / Βοηθός Σκηνογράφου - Δήμητρα Σουρλαντζή / Βοηθός Ενδυματολόγου - Δανάη Αναγνώστου / Ηλεκτρολόγοι - Νίκος Παπαθανάσης , Άρης Παπαθανάσης / Βοηθός Παραγωγής - Εύη Ανδρεάδη / DIT - Αρσινόη Πηλού / Παραγωγή Μουσικής - Κτίρια τη Νύχτα

Οντως Φιλιούνται