Buzz

Kill Them Softly και φτιάξε τους υπέροχες αφίσες!

στα 10

Ποιος είπε ότι μία βίαιη γκανγκστερική και υπόγεια αλληγορική ταινία δεν μπορεί να έχει καλλιτεχνική καρδιά; Δείτε τα νέα posters του «Killing Them Softly» με τους Μπραντ Πιτ, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Ρέι Λιότα και Ρίτσαρντ Τζένκινς. Ξαφνικά, ο υπόκοσμος αποκτά στιλ.

Kill Them Softly και φτιάξε τους υπέροχες αφίσες!

Η τρίτη ταινία του Αυστραλού Αντριου Ντόμινικ («Chopper», «The Assassination of Jesse James»), το «Killing Them Softly» έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Καννών (διαβάστε την κριτική του Flix, αλλά και την συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Μπράντ Πιτ).

Βασισμένο στο μυθιστόρημα «Cogan's Trade» του Τζορτζ Β. Χίγκινς το βίαιο γκανγκστερικό δράμα ακολουθεί τον Τζάκι Κόγκαν είναι ένα πρωτοπαλίκαρο της μαφίας, που καλείται να «καθαρίσει» μια βρώμικη υπόθεση ληστείας σ’ ένα «προστατευμένο» παιχνίδι πόκερ. Ο Μπραντ Πιτ είναι ο Τζάκι, με look νέο-γκάνγκστερ, κολλημένα πίσω μαλλιά, βαθειά φωνή και cool κινήσεις. Ο Ρίτσαρντ Τζένκινς είναι ο μεσάζων, που μόνο με το πρόσωπο και την έκφρασή του βγάζει έναν τέλειο χαρακτήρα από το τίποτα. Ο Ρέι Λιότα – κάνοντας ξανά και ξανά, πάντα θαυμάσια, το ρόλο του από το «Goodfellas» - είναι ο οικοδεσπότης του παιχνιδιού. Ο Τζέιμς Γκαντολφίνι, με το εκτόπισμα της εξουσίας, είναι ο hitman που έρχεται από τη Νέα Υόρκη για να βοηθήσει. Ο Βίνσεντ Κουρατόλα και οι εξαιρετικοί Μπεν Μέντελσον και Σκοτ ΜακΝέρι είναι οι αφελείς, κατεστραμμένοι, losers εγκέφαλοι πίσω από τη ληστεία.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ.

Το φιλμ κέρδισε την εκτίμηση όχι μόνο των κριτικών, αλλά όπως φαίνεται και των graphic designers καθώς μερικά από τα πόστερ που ήδη έχουν κυκλοφορήσει για την ταινία είναι απλά εξαιρετικά. Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας τριών νέων εναλλακτικών πόστερ, κρεμάμε όλα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, στον τοίχο του Flix.

Τα περισσότερα είναι επίσημα, κάποια από τη mondo, μερικά είναι fan made, όλα υπέροχα!

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1