Buzz

Κάτω από το δέρμα της... Σκάρλετ Γιόχανσον!

στα 10

Η πρώτη φωτογραφία από το «Under the Skin» του Τζόναθαν Γκλέιζερ μπορεί να μην είναι αρκετή για να καταλάβεις ακριβώς πόσο καλά παίζει η Σκάρλετ Γιόχανσον την εξωγήινη στο επερχόμενο και πολυαναμενόμενο «Under the Skin»...

Κάτω από το δέρμα της... Σκάρλετ Γιόχανσον!

...ωστόσο είναι η μόνη που έχουμε για την ώρα, αφού τα γυρίσματα της ταινίας μόλις τελείωσαν στο Λονδίνο και το φιλμ βρίσκεται σε φάση post-production.

Bασισμένο στο ομώνυμο best-seller του Μάικλ Φέιμπερ που εκδόθηκε το 2000, το «Under the Sκin» αφηγείται την ιστορία ενός εξωγήινου πλάσματος που φτάνει στη Γη με τη μορφή μιας γυναίκας προκειμένου να προμηθεύσει τη φυλή της με ανυποψίαστα θύματα που στη συνέχεια τα ακρωτηριάζουν και τα παχαίνουν τόσο ώστε να μετατραπούν σε ανθρώπινο κρέας.

Φυσικά στο κέντρο της ιστορίας βρίσκεται, εκτός από μια κριτική για τη σύγχρονη καπιταλιστική κοινωνία και ένα δυνατό love story, σε ένα βιβλίο που είναι πρωτίστως σκοτεινό και ρομαντικό αντί για καθαρή επιστημονική φαντασία.

«Νομίζω πως ο Τζόναθαν Γκλέιζερ θα έλεγε πως πρόκειται για μια ταινία για ένα πλάσμα που γίνεται γυναίκα. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να περιγράψει κανείς τι είμαι στην ταινία. Είναι σαν να προσπαθείς να περιγράψεις μια ταινία του Μάικ Λι. Είναι πολύ αφηρημένο με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο», είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες η Σκάρλετ Γιόχανσον για την εμπειρία.

Οχι ότι συμφωνούμε πως ο Τζόναθαν Γκλέιζερ μοιάζει έστω και στο ελάχιστο με τον Μάικ Λι, αν και το «Sexy Beast», πολύ περισσότερο από το αποτυχημένο «Birth», υπήρξε ένα υπέροχο σαρδόνιο φιλμ νουάρ.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα απολαύστε την πρώτη φωτογραφία από την ταινία και επειδή σίγουρα δεν θα σας φτάσει δείτε λίγη ακόμη Σκάρλετ Γιόχανσον εδώ.