Buzz

Κάντε ένα break: όλα τα viral video της εβδομάδας

στα 10

Λούις Σι Κέι εναντίον Μπράντλεϊ Κούπερ. Ο Πάτον Οσβαλντ σατιρίζει τον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ στο «True Detective». Η καριέρα του Κέβιν Σπέισι σε 30'' animation. Κάντε ένα διάλειμμα και δείτε τα viral video της εβδομάδας. Παρασκευή είναι...

Κάντε ένα break: όλα τα viral video της εβδομάδας

Funny or die, screen freaks ή απλά... τα άχρηστα βίντεο της εβδομάδας. Viral clips που κυκλοφορούν στο web, όχι ως είδηση, αλλά ως ωμά φαρσικά ανέκδοτα - με μοναδικό σκοπό να γελάσουμε για λίγα δευτερόλεπτα και να τα ξεχάσουμε αμέσως μετά. Πόσες φορές έχουμε σταματήσει τη δουλειά μας για να τα χαζέψουμε; Σκοντάφτουμε πάνω τους και κολλάμε. Για αυτό κι εμείς σας συγκεντρώσαμε τα καλύτερα της εβδομάδας σ' ένα ποστ, ώστε να μη χάνετε περισσότερο χρόνο. Αν και πολλές φορές αυτό είναι το ζητούμενο: να χάσουμε λίγο χρόνο.

Πάτον Οσβαλντ - Μάθιου ΜακΚόναχεϊ

Ξεκινάμε από τον Πάτον Οσβαλντ, τον γνωστό αιρετικό κωμικό, ο οποίος αποφάσισε να μας εξηγήσει την προσωπική του τραγωδία (τι θέλει ο κόσμος τελικά κωμωδία ή δράμα) σ' έναν φιλοσοφικό μονόλογο αλά... Μάθιου ΜακΚόναχεϊ στο «True Detective».


Λούις Σι Κέι - Μπράντλεϊ Κούπερ

Αυτό θα πει ειρωνία: σε ραδιοαφωνικό stand up με τον Στίβεν Μόχερ («Hello Ladies», «The Office»), ο Λούις Σι Κέι («Louie», «Θλιμμένη Τζάσμιν», «Οδηγός Διαπλοκής») είχε κάνει πλάκα στους φοιτητές του Actor's Studio, οι οποίοι συνήθως αποτελούν και το κοινό της ομώνυμης εκπομπής (εκ βαθέων talk show με έναν πρωταγωνιστή, ο οποίος συζητά την καριέρα του, τις επιλογές, την τεχνική του). «Είναι δυνατόν ποτέ ατομάκι που θα απευθυνθεί στον Σον Πεν λέγοντάς του 'γεια σας είμαι κι εγώ ηθοποιός και θα ήθελα να σας ρωτήσω...' να γίνει ποτέ διάσημος; Οχι φίλε μου. Δε θα γίνεις ποτέ διάσημος. Κι αυτός είναι ο λόγος!» Να όμως που στην 90ς εκπομπή με φιλοξενούμενο τον Σον Πεν, ερώτηση έγινε από τον φοιτητή... Μπράντλεϊ Κούπερ! Foot in mouth?


.

Ο Κέβιν Σπέισι μας αφηγείται την καριέρα του χρησιμοποιώντας animated bunnies. Απλά γιατί... μπορεί!

Δεν χρειάζεται καμία περιγραφή. Ο Σπέισι διανύει μία νέα χρυσή περίοδο στην καριέρα του λόγω του «House of Cards» και (όπως φάνηκε και στην πρόσφατη τελετή απονομής των Οσκαρ) διασκεδάζει τους προβολείς και τα selfies του. Εχει πλάκα όμως.

1

Δείτε το στην επίσημη σελίδα του kevinspacey.com (για να χαρεί)

True Detective opening credits... με γάτες

Τα λέει όλα ο τίτλος. Και κερδίζει και τον τίτλο του πιο καμμένου βίντεο της εβδομάδας, του μήνα, της χρονιάς. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «True Detective».


.

Χαζέψτε παλιότερα βίντεο: